צלעות כבש מזוגגות דבש בצ'יפוטלה
צלעות כבש מזוגגות דבש בצ'יפוטלה דורשות בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, פלחי ליים, צלעות כבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צלעות כבש מזוגגות בדבש, צלעות כבש צ'יפוטלה, ו צלעות חזיר מזוגגות בצ'יפוטלה.
הוראות
אם צ ' ילי מיובש, להשרות כ 1 כוס מים חמים עד רך, על 15 דקות. לובש כפפות גומי, להסיר גבעולי צ ' ילי, עבור חום מינימלי, להשליך זרעים וורידים. קוצצים צ ' ילי דק ומערבבים עם דבש.
להניח צלעות על גריל מעל מיטה מוצקה של גחלים חמים או חום גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 2 עד 3 שניות); סגור מכסה על גריל גז. טבח צלעות עד השחמה קלה על כל צד ועדיין ורוד במרכז (לחתוך כדי לבדוק), מפנה פעם אחת, 5 עד 6 דקות בסך הכל.
מברשת צמרות של צלעות עם תערובת דבש, להתהפך, ומבשלים עד הצדדים מזוגגים להכהות מעט, על 30 שניות (לצפות מקרוב; זיגוג דבש נשרף בקלות).
מברשת צמרות עם תערובת דבש נותרת, להפוך צדדים מזוגגים למטה, ומבשלים רק עד מעט כהה, עוד 30 שניות.
להעביר בשר לצלחות. מתבלים לפי הטעם עם מלח, פלפל, ומיץ ליים סחוט טריזים.