צלעות טלה מטוגנות עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך תפוחי אדמה, בצל, מלאי בשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: צלעות כבש מטוגנות, צלעות כבש מטוגנות, ו צלעות כבש מטוגנות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350° F. העונה כבש שנקס עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבש
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מחממים את השמן בתנור הולנדי או בתנור-הוכחה, תחתית עבה, סיר עם כיסוי הדוק על חום גבוה בינוני על הכיריים. עבודה בקבוצות במידת הצורך, חום את הטלה שנקי בסיר מכל הצדדים.
שנקי טלה עובדים ממש טוב עם קברנה סוביניון, מלבק ושיראז. יין אדום עם בשר אדום הוא סטנדרטי למדי, אבל אלה אדומים נועזים עם טאנינים חלקה משלימים את הטעם העדין של כבש. אתה יכול לנסות יין קברנה סוביניון מוצדק. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.