צלעות כבש מטוגנות
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מדהים. נסו צלעות כבש מטוגנות, צלעות כבש מטוגנות, ו צלעות כבש מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את הבצל בשכבה בתחתית תנור הולנדי או מחבת צלייה בינונית עם מכסה. מסדרים את הטלה על גבי הבצל.
יוצקים את היין, חומץ בלסמי ושמן זית על הכבש.
מניחים שן שום לחוץ ליד כל שוק, ורבע לימון בכל צד.
יוצקים את העגבניות על הכל, ואז מתבלים במלח, פלפל ובזיליקום.
מכסים ומניחים בתנור שחומם מראש. מבשלים 3 שעות. השתמש מיצים מהמחבת לעשות רוטב טעים נחמד.