צלעות כבש מטוגנות על פולנטה רכה עם עלי דפנה
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? צלעות כבש מטוגנות על פולנטה רכה עם עלי דפנה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה עד 48 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 526 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם תפוזים, שנקי כבש, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות כבש מטוגנות עם גרמולטן ופולנטה אפויה, צלעות כבש מרוקאיות עם פולנטאן ושעועית לבנה, ו צלעות כבש מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 2 כוסות מים חמים ופטריות בקערה קטנה.
בואו לעמוד עד פטריות לרכך, כ -30 דקות.
באמצעות מקלף ירקות, להסיר לקלף (חלק כתום בלבד) מתפוזים ברצועות ארוכות. לסחוט מיץ מתפוזים; מילואים לקלף ומיץ. לקשור עלי דפנה, גבעולי רוזמרין, וציפורן בכיכר של גזה לחה.
חום 4 כפות שמן זית בסיר רחב על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים בצל; sauté עד הזהב, על 12 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בצל לקערה קטנה.
הוסף 3 צלעות טלה לסיר. Sauté עד חום מכל הצדדים, כ -10 דקות.
העברה לצלחת. חזור עם שנקים שנותרו. להחזיר בצל לסיר. באמצעות כפית מחוררת, להוסיף פטריות, ולאחר מכן פטריות השריית נוזל, עוזב כל משקעים בקערה.
מוסיפים קליפת תפוז ומיץ, צרור עשבי תיבול, יין, רסק עגבניות. מרתיחים 5 דקות, מגרד את חתיכות השחמה.
להחזיר כבש לסיר, סידור בשכבה אחת.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך. כיסוי; מבשלים 30 דקות. חלק לחשוף סיר. מבשלים עד כבש רך, פונה כל 15 דקות, על 1 1/2 שעות יותר.
להעביר כבש לקערה. הטי סיר ושומן כפית מהרוטב. מרתיחים עד הרוטב הוא עבה מספיק כדי מעיל כף קלות מצטמצם 5 כוסות, על 35 דקות. זרוק צרור עשב וקליפת תפוז. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. להחזיר כבש לסיר, רוטב כפיות מעל המעיל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. להכניס טלה למקרר, חשוף, עד שקר, ואז לכסות ולשמור בקירור. תתחמם מחדש על אש נמוכה לפני שתמשיך.)
פולנטה כף על מגש גדול. סדר כבש על גבי פולנטה. רוטב כפית על כבש ומגישים.
* פטריות פורצ ' יני מיובשות זמינות בשווקים איטלקיים, חנויות מזון מיוחדות וסופרמרקטים רבים.