קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות61
מגזין

צלעות כבש מטוגנות על פולנטה רכה עם עלי דפנה

צלעות כבש מטוגנות על פולנטה רכה עם עלי דפנה
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? צלעות כבש מטוגנות על פולנטה רכה עם עלי דפנה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה עד 48 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 526 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם תפוזים, שנקי כבש, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות כבש מטוגנות עם גרמולטן ופולנטה אפויה, צלעות כבש מרוקאיות עם פולנטאן ושעועית לבנה, ו צלעות כבש מטוגנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 2 כוסות מים חמים ופטריות בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בואו לעמוד עד פטריות לרכך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
3
באמצעות מקלף ירקות, להסיר לקלף (חלק כתום בלבד) מתפוזים ברצועות ארוכות. לסחוט מיץ מתפוזים; מילואים לקלף ומיץ. לקשור עלי דפנה, גבעולי רוזמרין, וציפורן בכיכר של גזה לחה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צווארי עוףצווארי עוף
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
4
חום 4 כפות שמן זית בסיר רחב על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים בצל; sauté עד הזהב, על 12 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בצל לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
הוסף 2 כפות שמן לסיר.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מפזרים כבש עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
8
הוסף 3 צלעות טלה לסיר. Sauté עד חום מכל הצדדים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
העברה לצלחת. חזור עם שנקים שנותרו. להחזיר בצל לסיר. באמצעות כפית מחוררת, להוסיף פטריות, ולאחר מכן פטריות השריית נוזל, עוזב כל משקעים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
מוסיפים קליפת תפוז ומיץ, צרור עשבי תיבול, יין, רסק עגבניות. מרתיחים 5 דקות, מגרד את חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גרידה כתומהגרידה כתומה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
להחזיר כבש לסיר, סידור בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
12
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך. כיסוי; מבשלים 30 דקות. חלק לחשוף סיר. מבשלים עד כבש רך, פונה כל 15 דקות, על 1 1/2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
13
להעביר כבש לקערה. הטי סיר ושומן כפית מהרוטב. מרתיחים עד הרוטב הוא עבה מספיק כדי מעיל כף קלות מצטמצם 5 כוסות, על 35 דקות. זרוק צרור עשב וקליפת תפוז. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. להחזיר כבש לסיר, רוטב כפיות מעל המעיל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. להכניס טלה למקרר, חשוף, עד שקר, ואז לכסות ולשמור בקירור. תתחמם מחדש על אש נמוכה לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גרידה כתומהגרידה כתומה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
14
פולנטה כף על מגש גדול. סדר כבש על גבי פולנטה. רוטב כפית על כבש ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
15
* פטריות פורצ ' יני מיובשות זמינות בשווקים איטלקיים, חנויות מזון מיוחדות וסופרמרקטים רבים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורצ ' יני מיובשותפטריות פורצ ' יני מיובשות