צלעות כבש מטוגנות עם ירקות האביב וגרמולטה האביב
צלעות כבש מטוגנות עם ירקות באביב וגרמולטה האביב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 523 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך רסק עגבניות, מנטה, תפוחי אדמה זהב יוקון התינוק, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שוק טלה מטוגן עם ירקות באביב ושעועית, כתף כבש מטוגנת בירקות אביביים, עשבי תיבול ירוקים ויין לבן, ו צלעות כבש מטוגנות עם גרמולטה מנדרינה (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים שוק כבש בנדיבות עם מלח ופלפל; אבק עם קמח.
שמן חום בסיר עמוק כבד גדול מעל חום בינוני גבוה. עבודה ב 2 קבוצות, במידת הצורך, מוסיפים כבש לסיר ומבשלים עד השחמה מכל הצדדים, פונה לעתים קרובות, על 10 דקות לכל אצווה.
מוסיפים בצל, גזר וסלרי לאותו סיר; מטוגנים עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -10 דקות.
מוסיפים שום רסק עגבניות; מערבבים 1 דקה. מערבבים במרק, יין, פטרוזיליה, טימין ועלי דפנה. להחזיר כבש לסיר; להביא לרתיחה (נוזל לא יכול לכסות כבש לחלוטין). להפחית את החום בינוני נמוך; לכסות ומבשלים עד כבש הוא רך מאוד ומתחיל ליפול עצמות, מפנה מדי פעם, על 3 שעות.
באמצעות מלקחיים, להעביר כבש מגש. השליכו עלי דפנה וזרעי פטרוזיליה. כפית את השומן מפני השטח של מיצי פאן; להשליך. באמצעות בלנדר טבילה, מיצי מחית מחית עד כמעט חלקה. מתבלים במלח ופלפל. להחזיר נקבי כבש למיצי פאן. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב במקצת. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור מקורר.
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 שעות קדימה. כיסוי וצינה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה; מבשלים עד למכרז, כ -18 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר תפוחי אדמה לקערה בינונית.
מוסיפים גזר לאותו סיר; מבשלים עד למכרז, כ 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר גזר קערה עם תפוחי אדמה.
הוסף אפונה הצמד סוכר לאותו סיר; לבשל 1 דקה.
מוסיפים לקערה עם תפוחי אדמה וגזר. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
להביא כבש ומיצי פאן להתבשל מעל חום בינוני עד מחומם דרך.
בינתיים, להמס חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיף את כל הירקות; לטגן על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
להעביר כבש ומיצי פאן מגש גדול או קערה. להקיף עם ירקות; קנוקנות אפונה לפזר מעל ירקות.
מפזרים כבש עם גרמולטה ומגישים.
שום ירוק יש טעם עדין יותר מאשר שום בוגר. החלק העליון של שום ירוק נראה כמו בצל ירוק; הקצוות השורש הם לבן סגול בהיר. חפש שום ירוק בשווקי החקלאים במהלך חודשי האביב.
מה לשתות:עם כבש מטוגן, לשפוך Ctes ארצי Du Rhne. אנחנו אוהבים את טעמי הדובדבנים השחורים של c & cile Chassagne 2006 Sguret ($14).