צלעות כבש מטוגנות עם תפוזים וזיתים
צלעות כבש מטוגנות עם כתום וזיתים זה חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 254 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, זיתים של קלמטן, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קליפת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אוכמניות-Parfaits כתום כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלעות כבש צלויות כתומות, צלעות כבש מטוגנות ברוטב תפוזים, ו צלעות כבש מטוגנות ברוטב תפוזים מרלו (פסח).
הוראות
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מניחים קמח בצלחת רדודה. לדלות טלה בקמח, הופך מעיל; לנער את עודף קמח.
הוסף 2 שנקים למחבת; לבשל 2 1/2 דקות בכל צד או עד השחמה.
הסר מהמחבת. חזור על הליך פעמיים עם שנקי כבש שנותרו.
מוסיפים שום למחבת; מטוגנים למשך 1 דקה.
מוסיפים מיץ תפוזים, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מערבבים יין; מביאים לרתיחה. לבשל 3 דקות. מערבבים במרק בשר, טימין, רסק עגבניות; לחזור לרתיחה.
מוסיפים כבש למחבת; מכסים ואופים ב 350 במשך 2 שעות. מערבבים בקליפה וזיתים; אופים 30 דקות נוספות או עד שה רך מאוד.
מניחים טלה על מגש; להתחמם.
מניחים שקית פלסטיק zip-top גדולה בתוך אמצעי זכוכית 4 כוס.
יוצקים בישול נוזלי לתוך שקית; תן לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק.
מסננים בישול נוזלי זיתים למחבת, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן. מביאים נוזל בישול לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; לבשל עד מופחת 2 כוסות (כ 20 דקות).