צלעות כבש מרוקאיות
צלעות כבש מרוקאיות ואינו מכיל גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 49 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 1020 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך בצל, פטרוזיליה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: צלעות כבש מרוקאיות, צלעות כבש מתובלות מרוקאיות, ו צלעות כבש מתובלות מרוקאיות.
הוראות
יוצקים שמן למחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף צלעות כבש ומבשלים, פונה פעם אחת, עד השחמה משני הצדדים, על 4 דקות בסך הכל.
מוסיפים בצל ושום למחבת; מערבבים לעתים קרובות עד צולע, על 4 דקות.
מוסיפים קינמון וכמון; מערבבים עד ריחני, 1 דקה יותר. מערבבים במרק, רסק עגבניות, משמשים, garbanzos; להביא לרתיחה. החזר צלעות כבש למחבת.
מכסים ומבשלים, הופכים צלעות פעם אחת, עד משמשים הם שמנמנים צלעות בקושי ורוד במרכז (לחתוך כדי לבדוק), 10 עד 12 דקות.
מניחים שתי צלעות טלה על כל אחת מארבע צלחות או בקערות רדודות. תערובת חומוס כפית סביב בשר.