קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

צלעות כבש עם הפחתת בלסמי

צלעות כבש עם הפחתת בלסמי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? צלעות כבש עם הפחתת בלסמי יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. . אם יש לך שמן זית, טימין, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בחומץ בלסמי בגילאי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פודינג בלסמית תות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: צלעות כבש צלויות עם הפחתת בלסמי, צלעות כבש עם הפחתת רימונים, ו מתלה רוזמרין מצופה כבש עם הפחתת דבש בלסמי.

הוראות

1
בקערה קטנה או כוס, מערבבים יחד את רוזמרין, בזיליקום, טימין, מלח ופלפל. לשפשף את התערובת על צלעות כבש משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מניחים אותם על צלחת, מכסים ומניחים בצד במשך 15 דקות כדי לספוג את הטעמים.
3
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים צלעות כבש במחבת, ומבשלים כ 3 1/2 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר, או להמשיך לבשל כדי doneness הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר מהמחבת, ולהתחמם על מגש הגשה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הוסף שאלוט למחבת, ומבשל במשך כמה דקות, רק עד השחמה. מערבבים בחומץ, גירוד כל פיסות כבש מתחתית המחבת, ולאחר מכן מערבבים במרק העוף. המשך לבשל ומערבבים על חום בינוני גבוה במשך כ 5 דקות, עד שהרוטב צמצם בחצי. אם לא, הרוטב יהיה נוזלי ולא טוב.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הסר מהחום, ומערבבים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
8
יוצקים את צלעות הכבש, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים