צלעות כבש עם הפחתת בלסמי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? צלעות כבש עם הפחתת בלסמי יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. . אם יש לך שמן זית, טימין, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בחומץ בלסמי בגילאי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פודינג בלסמית תות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: צלעות כבש צלויות עם הפחתת בלסמי, צלעות כבש עם הפחתת רימונים, ו מתלה רוזמרין מצופה כבש עם הפחתת דבש בלסמי.
הוראות
בקערה קטנה או כוס, מערבבים יחד את רוזמרין, בזיליקום, טימין, מלח ופלפל. לשפשף את התערובת על צלעות כבש משני הצדדים.
מניחים אותם על צלחת, מכסים ומניחים בצד במשך 15 דקות כדי לספוג את הטעמים.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מניחים צלעות כבש במחבת, ומבשלים כ 3 1/2 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר, או להמשיך לבשל כדי doneness הרצוי.
הסר מהמחבת, ולהתחמם על מגש הגשה.
הוסף שאלוט למחבת, ומבשל במשך כמה דקות, רק עד השחמה. מערבבים בחומץ, גירוד כל פיסות כבש מתחתית המחבת, ולאחר מכן מערבבים במרק העוף. המשך לבשל ומערבבים על חום בינוני גבוה במשך כ 5 דקות, עד שהרוטב צמצם בחצי. אם לא, הרוטב יהיה נוזלי ולא טוב.
הסר מהחום, ומערבבים את החמאה.
יוצקים את צלעות הכבש, ומגישים.