קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

צלעות כבש עם הפחתת בלסמי

צלעות כבש עם הפחתת בלסמי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? צלעות כבש עם הפחתת בלסמי יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. . אם יש לך שמן זית, טימין, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בחומץ בלסמי בגילאי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פודינג בלסמית תות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: צלעות כבש צלויות עם הפחתת בלסמי, צלעות כבש עם הפחתת רימונים, ו מתלה רוזמרין מצופה כבש עם הפחתת דבש בלסמי.

הוראות

1
בקערה קטנה או כוס, מערבבים יחד את רוזמרין, בזיליקום, טימין, מלח ופלפל. לשפשף את התערובת על צלעות כבש משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים אותם על צלחת, מכסים ומניחים בצד במשך 15 דקות כדי לספוג את הטעמים.
3
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים צלעות כבש במחבת, ומבשלים כ 3 1/2 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר, או להמשיך לבשל כדי doneness הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר מהמחבת, ולהתחמם על מגש הגשה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הוסף שאלוט למחבת, ומבשל במשך כמה דקות, רק עד השחמה. מערבבים בחומץ, גירוד כל פיסות כבש מתחתית המחבת, ולאחר מכן מערבבים במרק העוף. המשך לבשל ומערבבים על חום בינוני גבוה במשך כ 5 דקות, עד שהרוטב צמצם בחצי. אם לא, הרוטב יהיה נוזלי ולא טוב.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר מהחום, ומערבבים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
8
יוצקים את צלעות הכבש, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים