צלעות כבש עם זיגוג דבש-בלסמי
צלעות כבש עם זיגוג דבש בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 246 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך צלעות כבש, מרק בשר ללא תוספת מלח, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צלעות חזיר עם דבש-זיגוג בלסמי, צלעות טלה בלסמיות ודבש בלסמי, ו צלעות כבש בלסמיות דבש (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל שני הצדדים של צלעות כבש עם ספריי בישול.
מניחים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם; מוסיפים כבש, ומבשלים 5 דקות בכל צד.
לשלב מרק ו 4 מרכיבים הבאים, ערבוב עד חלקה; להוסיף כבש במחבת, ערבוב היטב. לבשל כבש בזיגוג 3 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness, ערבוב זיגוג לעתים קרובות.
להעביר כבש למגש הגשה. מערבבים מנטה לתוך זיגוג.
יוצקים מעל כבש, ומגישים מיד.