קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

צלעות כבש צלויות

צלעות כבש צלויות
מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם $2.67 למנה נופל בתקציב שלך, צלעות כבש מטוגנות Provençal יכול להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני מתכון לנסות. 44 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. גשו לסופר וקנו עלי קורנית, מרק עוף, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צלעות כבש בגריל עם רוטב פרובנס, צלעות טלה בגריל טוסקנה עם שעועית לבנה חמה Provençal, ו צלעות כבש מטוגנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
צלעות טפיחה יבש העונה עם 1/2 כפית כל מלח ופלפל (סך הכל).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז לבשל שום, ערבוב כל הזמן, עד הזהב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מעבירים עם כפית מחוררת לצלחת. צלעות חומות ב 2 קבוצות, פונה פעם אחת, על 4 דקות סך לכל אצווה.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
העברה לצלחת.
6
מוסיפים בצל, עלה דפנה, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל למחבת ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד שחום קל, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות חומות, ואז מסירים מחום.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מקלפים תפוחי אדמה וחותכים בעובי של 1/8 אינץ'. לפזר חצי תפוחי אדמה בתבנית אפייה 3 ליטר רדודה, ואז למעלה עם חצי בצל. לפזר שום, קורנית, וזיתים על בצל, ואז למעלה עם צלעות כבש. חזור על שכבות שנותרו תפוחי אדמה ובצל, ואז לשפוך יין, מרק, ומיצי בשר מעל.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
אופים, חשוף, למרוח העליון עם מיצים פעם או פעמיים, עד תפוחי אדמה רכים משחימים על גבי בשר רך כאשר פירסינג עם קצה הסכין, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך