צלעות כבש צלויות
מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם $2.67 למנה נופל בתקציב שלך, צלעות כבש מטוגנות Provençal יכול להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני מתכון לנסות. 44 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. גשו לסופר וקנו עלי קורנית, מרק עוף, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צלעות כבש בגריל עם רוטב פרובנס, צלעות טלה בגריל טוסקנה עם שעועית לבנה חמה Provençal, ו צלעות כבש מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
צלעות טפיחה יבש העונה עם 1/2 כפית כל מלח ופלפל (סך הכל).
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז לבשל שום, ערבוב כל הזמן, עד הזהב, על 1 דקה.
מעבירים עם כפית מחוררת לצלחת. צלעות חומות ב 2 קבוצות, פונה פעם אחת, על 4 דקות סך לכל אצווה.
מוסיפים בצל, עלה דפנה, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל למחבת ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד שחום קל, 10 עד 12 דקות.
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות חומות, ואז מסירים מחום.
מקלפים תפוחי אדמה וחותכים בעובי של 1/8 אינץ'. לפזר חצי תפוחי אדמה בתבנית אפייה 3 ליטר רדודה, ואז למעלה עם חצי בצל. לפזר שום, קורנית, וזיתים על בצל, ואז למעלה עם צלעות כבש. חזור על שכבות שנותרו תפוחי אדמה ובצל, ואז לשפוך יין, מרק, ומיצי בשר מעל.
אופים, חשוף, למרוח העליון עם מיצים פעם או פעמיים, עד תפוחי אדמה רכים משחימים על גבי בשר רך כאשר פירסינג עם קצה הסכין, על 1 1/2 שעות.