צלעות כבש צלויות עם פירות יבשים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל צלעות כבש זינפנדל מטוגנת עם פירות יבשים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 100 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 20 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו שום, צלעות כבש גדולות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כבש מטוגן עם דלורית ופירות יבשים, זינפנדל-רגל טלה צלויה, ו זינפנדל-רגל טלה צלויה (סיר איטי) (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה ועמוקה מחממים את שמן הזית. מתבלים את צלעות הכבש במלח ופלפל ומשפשפים אותם בכוסברה.
מוסיפים את צלעות הטלה למחבת יחד עם שיני השום ו 10 ענפי טימין ומבשלים על חום גבוה, הופך פעם אחת, עד צלעות הטלה הם השחמה ואת שיני השום הם השחמה כתמים, על 6 דקות.
מוסיפים את היין האדום, דובדבנים יבשים ומשמש מיובש למחבת ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד היין מופחת בחצי, על 5 דקות.
מוסיפים את מרק הבשר ומביאים לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים על חום נמוך בינוני עד שהכבש רך והרוטב עבה ומבריק, כ -35 דקות; להפוך את צלעות הטלה פעם או פעמיים במהלך הבישול. זרוק את זרזי הקורנית.
מגישים את צלעות הכבש בבת אחת, מעוטר קורנית טרי.