צלעות כבש קלויות עם שארמולה ואספרגוס מחבת
והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 122 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו עלי כוסברה, פפריקה הונגרית, פלפל קאיין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלעות כבש צלויות, צלעות כבש צלויות, ו צלעות כבש בגריל עם שרמולה.
הוראות
מחממים מחבת קטנה מעל חום בינוני.
מוסיפים זרעי כמון וטוסט עד ארומטי מעט כהה, ערבוב מדי פעם, על 2 דקות.
מוסיפים עלי פטרוזיליה ו-6 המרכיבים הבאים למעבד. באמצעות הפעלה / כיבוי, לעבד עד צורות הדבק גס. עם מכונת ריצה, בהדרגה להוסיף 4 כפות שמן.
להעביר 2 כפות שרמולה לקערה קטנה; להקציף במיץ לימון הנותרים 2 כפות שמן. כיסוי וצינה לשרת עם כבש.
להעביר שנותר charmoula לשקית פלסטיק resealable גדול.
הוסף צלעות כבש; שקית חותם ולהפוך היטב מעיל. צמרמורת לפחות 4 שעות ועד 24 שעות.
בואו רוטב כבש ושרמולה בקערה לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מחממים תנור ל 260°. קו מעוטר גיליון אפייה עם לסכל.
מניחים מדף על תבנית אפייה מוכנה.
מניחים כבש על מדף ומפזרים מלח ופלפל. צלוי עד מדחום מוכנס לתוך מרכז רושם 54° עבור בינוני-נדיר, על 13 דקות.
להעביר כבש למגש. אוהל עם נייר כסף ולתת לנוח 5 דקות.
בינתיים, להמיס חמאה עם 1 כף שמן במחבת גדולה כבדה על חום גבוה.
מוסיפים אספרגוס ו sauté עד רך, ערבוב לעתים קרובות, על 3 דקות.
מוסיפים שאלוט וקליפת לימון. Sauté 1 דקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מניחים 2 צלעות כבש על כל אחד 4 צלחות. מחלקים אספרגוס בין צלחות.
רסס כבש ואספרגוס עם רוטב שרמולה, עובר רוטב שנותר לצד.