קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות2
ציון בריאות50
מגזין

צלעות כבש שום ורוזמרין עם זיגוג סיידר דבש

צלעות כבש שום ורוזמרין עם זיגוג סיידר דבש
צלעות כבש שום ורוזמרין עם זיגוג סיידר דבש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 1074 קלוריות, 91 גר' של חלבון, ו 69 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סיידר תפוחים, חומץ סיידר, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: צלעות כבש בגריל עם יין אדום, זיגוג שום ודבש, צלעות כבש רוזמרין ושום, ו צלעות כבש רוזמרין - שום.

הוראות

1
מניחים את צלעות הטלה בצלחת רדודה, ולאחר מכן מתבלים את צלעות הטלה מכל הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
2
מערבבים את 1/4 כוס שמן זית, שום ורוזמרין בקערה קטנה, ואז לשפוך על צלעות הכבש. משרים את צלעות הכבש במקרר במשך שעה אחת, הופכים את הצלעות ברגע שבאמצע.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3
מחממים את הכף הנותרת של שמן זית במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני עד מנצנץ. עבודה בקבוצות, לבשל את צלעות כבש במחבת עד חום וקרום, 2-3 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה
4
להעביר את צלעות הכבש למגש גדול ולתת לנוח בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
5
בעוד כבש נשען, להוסיף את שאלוט למחבת ומבשלים, תוך ערבוב כל הזמן, עד שאלוט מתחילים לנבול ולהתרכך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה
6
יוצקים את סיידר התפוחים לתוך המחבת, ערבוב לגרד כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת. מערבבים את החומץ ואת הדבש, מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 5 דקות עד הרוטב הוא מעובה מעט. כפית את הזיגוג על צלעות הכבש ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה