צלעות כבש שום ורוזמרין עם זיגוג סיידר דבש
צלעות כבש שום ורוזמרין עם זיגוג סיידר דבש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 1074 קלוריות, 91 גר' של חלבון, ו 69 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סיידר תפוחים, חומץ סיידר, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: צלעות כבש בגריל עם יין אדום, זיגוג שום ודבש, צלעות כבש רוזמרין ושום, ו צלעות כבש רוזמרין - שום.
הוראות
מניחים את צלעות הטלה בצלחת רדודה, ולאחר מכן מתבלים את צלעות הטלה מכל הצדדים עם מלח ופלפל.
מערבבים את 1/4 כוס שמן זית, שום ורוזמרין בקערה קטנה, ואז לשפוך על צלעות הכבש. משרים את צלעות הכבש במקרר במשך שעה אחת, הופכים את הצלעות ברגע שבאמצע.
מחממים את הכף הנותרת של שמן זית במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני עד מנצנץ. עבודה בקבוצות, לבשל את צלעות כבש במחבת עד חום וקרום, 2-3 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
להעביר את צלעות הכבש למגש גדול ולתת לנוח בטמפרטורת החדר.
בעוד כבש נשען, להוסיף את שאלוט למחבת ומבשלים, תוך ערבוב כל הזמן, עד שאלוט מתחילים לנבול ולהתרכך, 2 עד 3 דקות.
יוצקים את סיידר התפוחים לתוך המחבת, ערבוב לגרד כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת. מערבבים את החומץ ואת הדבש, מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 5 דקות עד הרוטב הוא מעובה מעט. כפית את הזיגוג על צלעות הכבש ומגישים מיד.