קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות2
ציון בריאות50
מגזין

צלעות כבש שום ורוזמרין עם זיגוג סיידר דבש

צלעות כבש שום ורוזמרין עם זיגוג סיידר דבש
צלעות כבש שום ורוזמרין עם זיגוג סיידר דבש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 1074 קלוריות, 91 גר' של חלבון, ו 69 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סיידר תפוחים, חומץ סיידר, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: צלעות כבש בגריל עם יין אדום, זיגוג שום ודבש, צלעות כבש רוזמרין ושום, ו צלעות כבש רוזמרין - שום.

הוראות

1
מניחים את צלעות הטלה בצלחת רדודה, ולאחר מכן מתבלים את צלעות הטלה מכל הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
2
מערבבים את 1/4 כוס שמן זית, שום ורוזמרין בקערה קטנה, ואז לשפוך על צלעות הכבש. משרים את צלעות הכבש במקרר במשך שעה אחת, הופכים את הצלעות ברגע שבאמצע.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מחממים את הכף הנותרת של שמן זית במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני עד מנצנץ. עבודה בקבוצות, לבשל את צלעות כבש במחבת עד חום וקרום, 2-3 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להעביר את צלעות הכבש למגש גדול ולתת לנוח בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
5
בעוד כבש נשען, להוסיף את שאלוט למחבת ומבשלים, תוך ערבוב כל הזמן, עד שאלוט מתחילים לנבול ולהתרכך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים את סיידר התפוחים לתוך המחבת, ערבוב לגרד כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת. מערבבים את החומץ ואת הדבש, מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 5 דקות עד הרוטב הוא מעובה מעט. כפית את הזיגוג על צלעות הכבש ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'