צלעות מטוגנות עם שעועית וצימוקים.
אם יש לכם ארוך בשרני קצר, גבעול סלרי, גבעול טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בצימוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם צימוקים וקינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות מטוגנות בצ'ילה עם שעועית שחורה, צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, ו סלט ויניגרט פטל עם שעועית גרבנזו, פלפלים אדומים וצימוקים זהובים (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים מים קרים לכסות על ידי 2 אינץ ' ומביאים לרתיחה.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 1 שעה.
שמן חום באותו מחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, סלרי וגזר; מטוגנים עד שהירקות מתחילים להשחים, כ -10 דקות.
מוסיפים רוזמרין וקורנית. להחזיר שעועית למחבת.
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות על ידי 2 אינץ ' ולהביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך. שעועית מבושלת חשופה עד כמעט מכרז, כ 45 דקות.
הוסף 1 כפית מלח. המשך להתבשל עד שעועית מכרז, ערבוב מדי פעם והוספת מים יותר כדי לשמור על מכוסה במידת הצורך, כ 45 דקות יותר.
להוסיף צימוקים; שעועית העונה עם פלפל. מגניב. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
מפזרים צלעות קצרות מכל הצדדים עם מלח ופלפל.
שמן חום בסיר ovenproof גדול גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים צלעות קצרות בשכבה אחת וחום מכל הצדדים, כ -12 דקות.
מוסיפים בצל, גזר, סלרי, 2 עלי קורנית ושום לסיר. Sauté עד ירקות חום, כ -10 דקות. להחזיר צלעות לסיר בשכבה אחת, בצד הבשר למטה.
מוסיפים מרק, חומץ, ספריגים טרגון, ונותר 3 ענפי קורנית ולהביא להתבשל (מרק לא יכסה צלעות).
אופים חשופים עד הצלעות מכרז, על 1 שעה 45 דקות.
באמצעות כפפות תנור, להעביר צלעות קצרות לתנור העליון. סיר הטיה; כפית את השומן מפני השטח.
מסננים תערובת שעועית צימוקים.
מוסיפים פלפלים דובדבן ותערובת שעועית צימוקים מנוקזת. מבשלים עד רוטב מתעבה מעט, על 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו מחוז Peju. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה