צלעות מטוגנות עם תפוחי אדמה ותפוחים "סגנון ריזוטו"
צלעות מטוגנות עם תפוחי אדמה ותפוחים "סגנון ריזוטו" עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1242 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 99 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם עלי דפנה, תפוחי אדמה זהב יוקון, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. נסו צלעות מטוגנות עם תפוחי אדמה ותפוחים " סגנון ריזוטו, צלעות צלויות בסגנון ברביקיו, ו צ'ילה וכתום צלע צלוי Flanken בסגנון בשר בקר קצר (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטף את הצלעות הקצרות יבש ומניח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מפזרים 1/2 מלח כפית. מכסים ומקררים 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים עד 163°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
בעציץ כבד, גדול עמיד מעל חום גבוה בינוני, חום 1/4 כוס שמן זית עד עישון. עבודה ב 2 קבוצות (לנגב את המחבת נקי ולהוסיף שמן 1/4 כוס הנותרים בין קבוצות), לצרוב את הצלעות, מסתובב עם מלקחיים, עד חום זהוב מכל הצדדים, על 8 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים את פירה עגבניות ומניה עוף ולאחר מכן להחזיר את הצלעות, יחד עם כל מיצים שנצברו, לסיר. ודא הצלעות מכוסים לחלוטין עם נוזל; להוסיף מים או מלאי נוסף במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מפזרים את הנותרים 1/2 כפית מלח ופלפל ומערבבים את עלי המפרץ. מכסים את הסיר, מעבירים אותו לתנור, וצולים את הצלעות במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
(מקיט, היקורי או אלמון)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
לחשוף את הצלעות ולהמשיך צמות עד הבשר הוא רך ומתחיל ליפול את העצם, על 45 דקות. בעדינות להסיר את הצלעות מן הסיר ולהעביר לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
יוצקים צלימת נוזל דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר גדול ונקי, לחיצה על כל מוצקים. השליכו את המוצקים ורפרפו כל שומן מהנוזל הקלוי.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
מניחים את הנוזל הצלוי על חום גבוה, מכסים, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים, חשוף, עד מופחת מעט, על 20 דקות. להחזיר את הצלעות, יחד עם כל מיצים שנצברו, לסיר ומבשלים עד מחומם דרך, כ 5 דקות. לעשות קדימה: הצלעות קצרות ניתן להכין מראש ומקרר, בנוזל צלימת, עד 2 ימים. מחממים את הצלעות הקצרות בנוזל הקלייה שלהם בסיר גדול וכבד על חום גבוה למדי.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
1
קו גיליון אפייה עם 2 שכבות של מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2
בסיר בינוני מעל חום גבוה, להביא מים מלוחים לרתיחה (להשתמש על 1 כף מלח עבור כל 4 ליטרים מים).
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת התפוחים ומרתיחים, חשופים, עד רק מתחיל להיות רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
4
מסננים את תפוחי האדמה ואת התפוחים ומעבירים את נייר מגבת מצופה גיליון אפייה להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
5
בסיר קטן וכבד על אש בינונית, מחממים 1 כף חמאה עד מומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
מוסיף את הבצל ואת השום ואת sauté עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מוסיפים את היין ומבשלים עד התאדה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים את תפוחי האדמה, התפוחים ומניות העוף ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, עד שהנוזל נספג והתערובת מוקרמת ומעובה מעט, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
9
הסר את הסיר מן החום ומערבבים את הגבינה, את כף הנותרים של חמאה, ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1
מחלקים את התפוחים ותפוחי האדמה בין 6 צלחות. מסדרים 1 צלעות קצרות על כל צלחת ואז לטפטף עם צלימת נוזלים ומגישים מיד.
צלעות בקר קצרות ניתן לזווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.