קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

צלעות מטוגנות עם תפוחי אדמה ותפוחים " סגנון ריזוטו

צלעות מטוגנות עם תפוחי אדמה ותפוחים
המתכון מטוגן צלעות קצרות עם תפוחי אדמה ותפוחים " סגנון ריזוטו מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1344 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 102 גרם שומן. אם יש לכם שום, מלח ים, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו צלעות צלויות בסגנון ברביקיו, צ'ילה וכתום צלע צלוי Flanken בסגנון בשר בקר קצר, ו צלעות קצרות בלסמיות עם מחית תפוחי אדמה חזרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטף את הצלעות הקצרות יבש ומניח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מפזרים 1/2 מלח כפית. מכסים ומקררים 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מקם מתלה באמצע התנור מחממים עד 163°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בעציץ כבד, גדול עמיד מעל חום גבוה בינוני, חום 1/4 כוס שמן זית עד עישון. עבודה ב 2 קבוצות (לנגב את המחבת נקי ולהוסיף שמן 1/4 כוס הנותרים בין קבוצות), לצרוב את הצלעות, מסתובב עם מלקחיים, עד חום זהוב מכל הצדדים, על 8 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מעבירים את הצלעות לקערה גדולה. אל תנקה את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את הבצל, שום, גזר, סלרי ותפוחים לסיר. מעל חום גבוה בינוני, לטגן עד הירקות והתפוחים מתחילים לרכך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים את העגבניות הטהורות ואת ציר העוף ואז מחזירים את הצלעות, יחד עם כל המיצים המצטברים, לסיר. ודא הצלעות מכוסים לחלוטין עם נוזל; להוסיף מים או מלאי נוסף במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מפזרים את הנותרים 1/2 כפית מלח ופלפל ומערבבים את עלי המפרץ. מכסים את הסיר, מעבירים אותו לתנור, וצולים את הצלעות במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
לחשוף את הצלעות ולהמשיך צמות עד הבשר הוא רך ומתחיל ליפול את העצם, על 45 דקות. בעדינות להסיר את הצלעות מן הסיר ולהעביר לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
כאשר הצלעות קרירות מספיק כדי להתמודד, לקצץ כל שומן עודף, ואם תרצה, להסיר בשר מן העצמות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
12
יוצקים צלימת נוזל דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר גדול ונקי, לחיצה על כל מוצקים. השליכו את המוצקים ורפרפו כל שומן מהנוזל הקלוי.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
13
מניחים את הנוזל הצלוי על חום גבוה, מכסים, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים, חשוף, עד מופחת מעט, על 20 דקות. להחזיר את הצלעות, יחד עם כל מיצים שנצברו, לסיר ומבשלים עד מחומם דרך, כ 5 דקות. לעשות קדימה: הצלעות קצרות ניתן להכין מראש ומקרר, בנוזל צלימת, עד 2 ימים. מחממים את הצלעות הקצרות בנוזל הקלייה שלהם בסיר גדול וכבד על חום גבוה למדי.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1
קו גיליון אפייה עם 2 שכבות של מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
בסיר בינוני מעל חום גבוה, להביא מים מלוחים לרתיחה (להשתמש על 1 כף מלח עבור כל 4 ליטרים מים).
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת התפוחים ומרתיחים, חשופים, עד רק מתחיל להיות רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
4
מסננים את תפוחי האדמה ואת התפוחים ומעבירים את נייר מגבת מצופה גיליון אפייה להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
בסיר קטן וכבד על אש בינונית, מחממים 1 כף חמאה עד מומסת.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מוסיפים את הבצל ואת השום ואת הקצף עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים את היין ומבשלים עד התאדה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים את תפוחי האדמה, התפוחים ומניות העוף ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, עד שהנוזל נספג והתערובת מוקרמת ומעובה מעט, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
9
הסר את הסיר מן החום ומערבבים את הגבינה, את כף הנותרים של חמאה, ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1
מחלקים את התפוחים ותפוחי האדמה בין 6 צלחות. מסדרים 1 צלעות קצרות על כל צלחת ואז לטפטף עם צלימת נוזלים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס

מרכיבים

4עלי דפנה יבשים שלמיםעלי דפנה יבשים שלמים0חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2קילוגרםעצם בבשר צלעות קצרותעצם בבשר צלעות קצרות31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קלופים וחותכים לקוביות גדולותגזר, קלופים וחותכים לקוביות גדולות31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגבעולי סלרי, לחתוך לקוביות גדולותגבעולי סלרי, לחתוך לקוביות גדולות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן פריך ויבשיין לבן פריך ויבש4ציפורןשום, טחוןשום, טחון21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרתפוחי סבתא סמית', קלופים, cored, וחותכים לקוביות גדולותתפוחי סבתא סמית', קלופים, cored, וחותכים לקוביות גדולות2largesתפוחי סבתא סמית', קלופים, cored, וחותכים לקוביות קטנותתפוחי סבתא סמית', קלופים, cored, וחותכים לקוביות קטנות1מיץ לימוןמיץ לימון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף או מרק עוף דל נתרןציר עוף או מרק עוף דל נתרן2בצל צהוב בינוני, קצוץציר עוף או מרק עוף דל נתרןציר עוף או מרק עוף דל נתרן1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1( חצילים)בצל, לחתוך לקוביות קטנותבצל, לחתוך לקוביות קטנות31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, לחתוך לקוביות גדולותבצל, לחתוך לקוביות גדולות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיות גבינת פרמזן, מגורד דק (אודותאונקיות גבינת פרמזן, מגורד דק (אודות1חתיכות טופי הית' ברמלח ים משובחמלח ים משובח1אוראו ממולאים כפוליםמלח ים משובחמלח ים משובח227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פירה עגבניות מתוחפירה עגבניות מתוח23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1ראששום, קלופים וציפורן שמאל שלםשום, קלופים וציפורן שמאל שלם2largesתפוחי אדמה זהב יוקון, קלופים וחתוכים לקוביות קטנותתפוחי אדמה זהב יוקון, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Raymond Collection Merlot
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.