המתכון צלעות מנגל מתובלות בהודו מוכן בערך 3 שעות ו -15 דקות והוא בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא חלב אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. מנה אחת מכילה 1448 קלוריות, 133 גרם חלבון, ו 91 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 53% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, מים, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: הודי מתובל בר לערבב, הודי מתובל בוק צ'וי, ו מטבל כרובית מתובל הודי.
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד לריכוך, כ -4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים ג ' ינג ' ר וממשיכים לבשל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
4
מוסיפים תבלינים ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
5
מוסיפים עגבניות ומיץ שלהם, מים, סוכר חום, תמרינדי להדביק סראנו ומערבבים לשלב. מבשלים 30 עד 40 דקות, או עד להסמכה, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדי
דיאט קרם סודה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מברישים צלעות משני הצדדים בשמן הזית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צולים צלעות באטיות כשהכיסוי סגור למשך 2 עד 3 שעות על אש בינונית עד בינונית-נמוכה עד שהם רכים, הופכים כל 10 דקות. במהלך 15 הדקות האחרונות של הצלייה, הדביקו מעט מרוטב המנגל.