צלעות מעושנות ו Empañadas גבינת עיזים דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-18 מנות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. אם יש לכם בצל, סוכר, יומן גבינת עיזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צלעות מעושנות וגבינת עיזים אמפניידס, קסדיות סלמון מעושן עם גבינת עיזים, ו דג טרוטה מעושן וגבינת עיזים. (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה. לשפשף תערובת תבלינים בכל רחבי שני הצדדים של סטייק. תירגע בן לילה.
מניחים שבבי עץ מנוקזים במחבת רדיד אלומיניום; מניחים מחבת ישירות על גבי גחלים על ברביקיו. כאשר צ ' יפס מתחילים לעשן, מפזרים סטייק עם מלח ופלפל. סטייק גריל על 6 דקות לכל צד לנדיר. מגניב במקצת. לקצץ ולהשליך כל שומן מסטייק, ואז דק לקצוץ סטייק.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
רוטב הודו, מחומם
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
פתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
שמן חום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים בצל ופלפל פעמון; מטגנים עד מכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
להוסיף סטייק קצוץ רסק עגבניות; sauté 3 דקות. מוסיפים פטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/4 כוס שומן חזיר
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
1
מערבבים קמח, פפריקה, ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טריים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)
2
מוסיפים שומן על ידי כף חופנים למעבד. באמצעות פניות on / off, לחתוך עד צורות ארוחה גס.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזיר
3
מוסיפים 1/2 כוס מים; לעבד עד לגושים לחים טופס, הוספת מים נוספים על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור. מחלקים בצק לשניים; לשטח כל חצי לדיסק. לעטוף כל דיסק בפלסטיק; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מניחים 1 כף מעוגלת סטייק מילוי במרכז כל בצק עגול. מילוי העליון על כל אחד עם scant 1 כפית גבינת עיזים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
7
מברשת קצוות בצק עם זיגוג ביצה. מקפלים בצק על מילוי, מצרפים מילוי. באמצעות מזלג, קצוות קרום חותם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כמו למשל M&M's
8
להעביר אמפנדס לסדינים מוכנים. חזור עם דיסק הבצק השני, שנותר מילוי, וגבינה. לאסוף ולאסוף שאריות בצק לגזור סיבובים נוספים עד כל הבצק משמש. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים empanadas וזיגוג הביצה הנותר בנפרד וצינה.)