צלעות מעושנות וגבינת עיזים אמפניידס
צלעות מעושנות ו Empañadas גבינת עיזים דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-18 מנות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. אם יש לכם בצל, סוכר, יומן גבינת עיזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צלעות מעושנות וגבינת עיזים אמפניידס, קסדיות סלמון מעושן עם גבינת עיזים, ו דג טרוטה מעושן וגבינת עיזים. (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה. לשפשף תערובת תבלינים בכל רחבי שני הצדדים של סטייק. תירגע בן לילה.
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
מניחים שבבי עץ מנוקזים במחבת רדיד אלומיניום; מניחים מחבת ישירות על גבי גחלים על ברביקיו. כאשר צ ' יפס מתחילים לעשן, מפזרים סטייק עם מלח ופלפל. סטייק גריל על 6 דקות לכל צד לנדיר. מגניב במקצת. לקצץ ולהשליך כל שומן מסטייק, ואז דק לקצוץ סטייק.
שמן חום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ופלפל פעמון; מטגנים עד מכרז, על 8 דקות.
להוסיף סטייק קצוץ רסק עגבניות; sauté 3 דקות. מוסיפים פטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.)
מערבבים קמח, פפריקה, ומלח במעבד.
מוסיפים שומן על ידי כף חופנים למעבד. באמצעות פניות on / off, לחתוך עד צורות ארוחה גס.
מוסיפים 1/2 כוס מים; לעבד עד לגושים לחים טופס, הוספת מים נוספים על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור. מחלקים בצק לשניים; לשטח כל חצי לדיסק. לעטוף כל דיסק בפלסטיק; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
שמן 2 סדינים אפייה גדולה.
מרדדים דיסק בצק 1 על משטח מקומח קלות עובי 1/8 אינץ ' נדיב. באמצעות צלחת בקוטר 4 אינץ ' או קערה כמדריך, לחתוך את סיבובים.
מניחים 1 כף מעוגלת סטייק מילוי במרכז כל בצק עגול. מילוי העליון על כל אחד עם scant 1 כפית גבינת עיזים.
מברשת קצוות בצק עם זיגוג ביצה. מקפלים בצק על מילוי, מצרפים מילוי. באמצעות מזלג, קצוות קרום חותם.
להעביר אמפנדס לסדינים מוכנים. חזור עם דיסק הבצק השני, שנותר מילוי, וגבינה. לאסוף ולאסוף שאריות בצק לגזור סיבובים נוספים עד כל הבצק משמש. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים empanadas וזיגוג הביצה הנותר בנפרד וצינה.)
Empanadas מברשת עם זיגוג הביצה הנותר.
אופים אמפנדס עד הקרום הוא זהוב, על 28 דקות.