צלעות מעושנות עם רוטב ברביקיו בסגנון קרוליינה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1622 קלוריות, 94 גר' של חלבון, ו 85 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %65 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קטשופ, מעט רוטב פלפל מקפים, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 19 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: צלעות בסגנון דרום קרוליינה, חזיר מעושן בסגנון קרוליינה, ו צלעות חזיר בסגנון כפרי בגריל ללא עצמות עם שפשוף קרולינה.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את כל התבלינים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מברשת שני הצדדים של המדפים עם שמן לשפשף עם תערובת התבלינים. לעטוף בניילון להכניס למקרר לפחות 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
בסיר גדול על אש נמוכה, להוסיף את כל החומרים לנגב. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
5
הסר את הצלעות מהמקרר 45 דקות לפני העישון כדי לאפשר להם לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
6
הוסף את התמהיל של היקורי שבבי אפלווד למעשן על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
7
מחממים מעשן ל 220 מעלות F.
8
שים את סיידר התפוחים במחבת חסינת חום קטנה במעשן.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
שים את הצלעות ישירות על מדף המעשנים. עשן במשך 6 שעות, צחצוח הצלעות עם סמרטוט כל שעה עבור 5 השעות הראשונות. במהלך השעה האחרונה, לצחצח את הצלעות עם רוטב ברביקיו צפון קרוליינה כל 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
10
הסר את הצלעות למגש הגשה ומגיש.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
1
מחממים את השמן מעל חום בינוני-גבוה בסיר בינוני כבד תחתית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה. מערבבים את הקטשופ והמים, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגני קריפיקס, מרוסקים
צרור תרד טרי (בערך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים עד מעובה, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות. מגניב במשך כ 5 דקות.
5
בזהירות להעביר את התערובת למעבד מזון מחית עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ואז שופכים לקערה ומאפשרים להתקרר בטמפרטורת החדר. רוטב ישמור במשך 1 שבוע במקרר, מאוחסן במיכל אטום היטב.