קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

צלעות משובחות ואאו ג'וס

צלעות משובחות ואאו ג'וס
צריך ללא גלוטן ורוטב חלב חינם? צלעות טעימות . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: גרנולה טעימה, צלעות משמש טעימות, ו שוקולד אגוז מייפל טעים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לקצץ כל חתיכות עבות של שומן צפוף, קשה מן הצלי, אבל להשאיר אזורים קטנים יותר של שומן במקום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה, לערבב 2 כוסות של בסיס בשר עם שום טחון, ולשפשף את התערובת בנדיבות על כל הצלי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
בסיס בקרבסיס בקר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מפזרים את הצלי עם 1/2 כוס טימין טרי, 1/2 כוס אורגנו, פלפל שחור, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מניחים למחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
צלי בתנור שחומם מראש עד הבשר יצר קרום חום ומדחום בשר מהיר לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הצלי אמצעים 135 מעלות F (57 מעלות C), עבור בינוני נדיר, על 3 שעות. אם אתה מעדיף את הבשר עשוי היטב, לצלות 45 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר צלי מהתנור, ולאפשר לעמוד בזמן שאתה עושה את הרוטב. טמפרטורת הבשר תעלה על 10 מעלות יותר כפי שהוא נח.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
יוצקים את המים לסיר, וממיסים 1 כף של בסיס בשר במים.
מרכיבים שתצטרך
בסיס בקרבסיס בקר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מערבבים את היין האדום, ומערבבים 1 כפית טימין, 1 כפית אורגנו, ואת אבקת השום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
9
מוסיפים את הסלרי, הבצל והגזר לרוטב. מביאים את התערובת לרתיחה, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב מפחית בחצי, 20 עד 30 דקות. מסננים רוטב וזורקים ירקות לפני ההגשה רוטב עם הצלי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו