צלעות משובחות ואאו ג'וס
צריך ללא גלוטן ורוטב חלב חינם? צלעות טעימות . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: גרנולה טעימה, צלעות משמש טעימות, ו שוקולד אגוז מייפל טעים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לקצץ כל חתיכות עבות של שומן צפוף, קשה מן הצלי, אבל להשאיר אזורים קטנים יותר של שומן במקום.
בקערה, לערבב 2 כוסות של בסיס בשר עם שום טחון, ולשפשף את התערובת בנדיבות על כל הצלי.
מפזרים את הצלי עם 1/2 כוס טימין טרי, 1/2 כוס אורגנו, פלפל שחור, ומלח.
צלי בתנור שחומם מראש עד הבשר יצר קרום חום ומדחום בשר מהיר לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הצלי אמצעים 135 מעלות F (57 מעלות C), עבור בינוני נדיר, על 3 שעות. אם אתה מעדיף את הבשר עשוי היטב, לצלות 45 דקות נוספות.
הסר צלי מהתנור, ולאפשר לעמוד בזמן שאתה עושה את הרוטב. טמפרטורת הבשר תעלה על 10 מעלות יותר כפי שהוא נח.
יוצקים את המים לסיר, וממיסים 1 כף של בסיס בשר במים.
מערבבים את היין האדום, ומערבבים 1 כפית טימין, 1 כפית אורגנו, ואת אבקת השום.
מוסיפים את הסלרי, הבצל והגזר לרוטב. מביאים את התערובת לרתיחה, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב מפחית בחצי, 20 עד 30 דקות. מסננים רוטב וזורקים ירקות לפני ההגשה רוטב עם הצלי.