צלעות סופר קצרות נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 787 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם שמן זית, מרק בשר, נתחי אננס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חתיכות אננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירות יער תוצרת בית גרנולה Parfaits כקינוח. 21 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. . מתכונים דומים: צלעות סופר קצרות, צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, ו צלעות קצרות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים את השמן בתנור הולנדי על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מוסיפים את הצלעות ואת החום היטב על כל הצדדים בקבוצות קטנות. תניח את הצלעות בצד.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
4
מוסיף את הבצל, מרק, אננס, רוטב צ ' ילי, דבש, רוטב ווסטרשייר ושום. להחזיר את הצלעות לסיר, ציפוי אותם היטב עם הרוטב הזה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
עצם הודו וצוואר הודו
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
5
אופים, מכוסה, ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר כיסוי, מתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם, ואופים במשך 1 יותר שעה.
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות Maddalena מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.