קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

צלעות עגל מטוגנות עם דבש וענבים אדומים

צלעות עגל מטוגנות עם דבש וענבים אדומים
צלעות עגל מטוגנות עם דבש וענבים אדומים עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 640 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם אנשובי, עלי דפנה, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הענבים האדומים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. צלעות עגל צלויות עם ענבים, Scaloppine עגל עם ענבים ופטריות, ו צלעות חזיר צלויות דבש עם אגסים, בצל אדום, פטה ובצל דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
במחבת גדולה מאוד, מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את האנשובי ומבשלים מעל חום נמוך בינוני, מועכים את האנשובי עד מחית, על 3 דקות. תגביר את החום לגבוה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
3
מתבלים את צלעות העגל במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
צלעות עגלצלעות עגל
4
הוסף אותם למחבת ומבשל עד השחמה, על 3 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
תעביר את הצלעות למגש.
6
מוסיפים את היין, מרווה, ציפורן ועלי דפנה למחבת ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד שהיין מצטמצם ל-2 כפות, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
8
מוסיפים את צלעות העגל והמיצים שלהם, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהצלעות בקושי ורודות במרכז, כ -3 דקות לכל צד. להחזיר את הצלעות למגש ולכסות באופן רופף עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות עגלצלעות עגל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
מוסיפים את הענבים והדבש למחבת, מכסים ומבשלים על אש מתונה עד שהענבים רכים, כ -4 דקות. לפזר את הענבים על הצלעות. מרתיחים את מיצי המחבת על חום גבוה עד מופחת 1 כוס, על 5 דקות. השליכו את ציפורן ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ענביםענבים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
יוצקים את הרוטב על הצלעות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו