קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

צלעות עגל מטוגנות עם דבש וענבים אדומים

צלעות עגל מטוגנות עם דבש וענבים אדומים
צלעות עגל מטוגנות עם דבש וענבים אדומים עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 640 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם אנשובי, עלי דפנה, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הענבים האדומים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. צלעות עגל צלויות עם ענבים, Scaloppine עגל עם ענבים ופטריות, ו צלעות חזיר צלויות דבש עם אגסים, בצל אדום, פטה ובצל דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
במחבת גדולה מאוד, מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את האנשובי ומבשלים מעל חום נמוך בינוני, מועכים את האנשובי עד מחית, על 3 דקות. תגביר את החום לגבוה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
3
מתבלים את צלעות העגל במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צלעות עגלצלעות עגל
4
הוסף אותם למחבת ומבשל עד השחמה, על 3 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
תעביר את הצלעות למגש.
6
מוסיפים את היין, מרווה, ציפורן ועלי דפנה למחבת ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד שהיין מצטמצם ל-2 כפות, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
8
מוסיפים את צלעות העגל והמיצים שלהם, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהצלעות בקושי ורודות במרכז, כ -3 דקות לכל צד. להחזיר את הצלעות למגש ולכסות באופן רופף עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות עגלצלעות עגל
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
9
מוסיפים את הענבים והדבש למחבת, מכסים ומבשלים על אש מתונה עד שהענבים רכים, כ -4 דקות. לפזר את הענבים על הצלעות. מרתיחים את מיצי המחבת על חום גבוה עד מופחת 1 כוס, על 5 דקות. השליכו את ציפורן ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ענביםענבים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
יוצקים את הרוטב על הצלעות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה