צלעות עגל ממולאות פונטינה, פנצ'טה ופורסיני ומוגשות עם אפונה וגזר מטוגנים
צלעות עגל ממולא פונטינה, פנצ'טה, פורצ' יני ומוגשות עם אפונה בגזר עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 82 גרם חלבון 75 גרם של שומן, וסך הכל 1212 קלוריות. גשו לסופר וקנו יין, ציר עוף, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו הליבוט מטוגן מוגש בתבשיל עם אפונה la Francaise, גזר עם אפונה ופנצ'טה, ו חזה עגל ממולא צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה עד כמעט עישון. לצרוב את הצלעות משני הצדדים עד חום זהוב.
מניחים אותם בתנור ולהמשיך לבשל במשך 5 עד 7 דקות עבור doneness בינוני.
הסר את כל אבל 1 כף השומן מהמחבת ומניח על אש גבוהה על הכיריים.
מוסיף את שאלוט ומבשלים עד רך.
מוסיף את היין ומבשל עד מופחת בחצי.
מוסיף את המניה ומבשלים עד מופחת בחצי.
מוסיפים את הקורנית הטרייה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מניחים את הצלעות על צלחת ושופכים את הרוטב מעל.
עבור אפונה וגזר: מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ממיסים חמאה במחבת רוטב בינונית על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הגזר והשום ומבשלים עד שהגזר מתרכך מעט.
מוסיפים את המניה ואת הקורנית, מכסים את המחבת ומביאים לרתיחה.
מניחים את הגזר בתנור ומבשלים 15 דקות.
הסר את המכסה ולהמשיך לבשל במשך 10 עד 15 דקות, להוסיף אפונה במהלך 5 הדקות האחרונות של בישול.
חותכים חריץ אופקית בצד של כל צלע.
מניחים 2 פרוסות של פונטינה, 1 פרוסה של פנצ ' טה ורבע מהפטריות בכל פתח. מתבלים כל קוצץ משני הצדדים במלח ופלפל.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
חותכים את הפטריות לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
מחממים את השמן במחבת גדולה עד כמעט עישון.
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד חום זהוב.
מוסיפים את השום ואת הקורנית וממשיכים לבשל במשך 2 דקות. להניח בצד ולתת מגניב.