קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות82
מגזין

צלעות עגל עם אספרגוס ומוסר

צלעות עגל עם אספרגוס ומוסר
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו את כל הקמח המטרה, שאלוט, עלי מרווה בתוספת עלי מרווה, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה מרהיב. נסו צלעות עגל עם אספרגוס ומוסר, צלוי עגל עם מורלים, ו אספרגוס עם Morels (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים אספרגוס בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
ניקוז.
3
להעביר אספרגוס לקערה של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לנקז היטב. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. אספרגוס לעטוף במגבות נייר; מקום שקית פלסטיק resealable וצינה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
5
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
חום 2tablespoons שמן בוטנים במחבת כבדה גדולה avenproof או סיר רחב עם מכסה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים מורלים ו סאוט° עד מכרז משחימים, על 8 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פטריות מורלפטריות מורל
8
להעביר מורלים לקערה (לאכימאי מחבת).
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
חום 1 כף שמן בוטנים באותו מחבת על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מפזרים צלעות עגל בקמח, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות עגלצלעות עגל
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
מוסיפים צלעות עגל למחבת; מבשלים עד השחמה, כ 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות עגלצלעות עגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
העברה לצלחת.
13
להוסיף 1 כף שמן בוטנים למחבת אותו; להוסיף חצאים שאלוט, 6 עלים מרווה שלם, עלי טימין, ועלי דפנה למחבת וחרוך עד שאלוט הם התרככו, על 6 דקות. להחזיר צלעות עגל למחבת; לכסות ולצלות בתנור עד במכרז, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
צלעות עגלצלעות עגל
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
העברת צלעות תערובת שאלוט לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
15
להוסיף שמן בוטנים הנותרים למחבת; להוסיף 1/3 כוס שאלוט טחון, עלי מרווה פרוסים, שום ו sauté 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
מוסיפים אספרגוס, מורל, מרק; מבשלים עד אספרגוס הוא רך, על 5 דקות. להחזיר צלעות עגל למחבת, לכסות, ומבשלים רק עד מחומם דרך נוזל מופחת מעט, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות עגלצלעות עגל
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פטריות מורלפטריות מורל
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
להעביר צלעות עגל, תערובת מורל-אספרגוס, ומיצי פאן לצלחות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות עגלצלעות עגל
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
18
מפזרים עירית קצוצה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1
פינו נואר בהיר יותר יהיה נהדר עם צלעות עגל. אנחנו אוהבים את טעמי ברי אדמתיים, כהה של Domaine Jean Grivot 2004 "Les Charmois" Nuits-St.-Georges ($47).
מרכיבים שתצטרך
צלעות עגלצלעות עגל
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים