קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות82
מגזין

צלעות עגל עם אספרגוס ומוסר

צלעות עגל עם אספרגוס ומוסר
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו את כל הקמח המטרה, שאלוט, עלי מרווה בתוספת עלי מרווה, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה מרהיב. נסו צלעות עגל עם אספרגוס ומוסר, צלוי עגל עם מורלים, ו אספרגוס עם Morels (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים אספרגוס בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
ניקוז.
3
להעביר אספרגוס לקערה של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
לנקז היטב. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. אספרגוס לעטוף במגבות נייר; מקום שקית פלסטיק resealable וצינה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
חום 2tablespoons שמן בוטנים במחבת כבדה גדולה avenproof או סיר רחב עם מכסה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים מורלים ו סאוט° עד מכרז משחימים, על 8 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פטריות מורלפטריות מורל
8
להעביר מורלים לקערה (לאכימאי מחבת).
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
חום 1 כף שמן בוטנים באותו מחבת על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מפזרים צלעות עגל בקמח, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות עגלצלעות עגל
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
11
מוסיפים צלעות עגל למחבת; מבשלים עד השחמה, כ 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות עגלצלעות עגל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
העברה לצלחת.
13
להוסיף 1 כף שמן בוטנים למחבת אותו; להוסיף חצאים שאלוט, 6 עלים מרווה שלם, עלי טימין, ועלי דפנה למחבת וחרוך עד שאלוט הם התרככו, על 6 דקות. להחזיר צלעות עגל למחבת; לכסות ולצלות בתנור עד במכרז, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
צלעות עגלצלעות עגל
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
העברת צלעות תערובת שאלוט לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
15
להוסיף שמן בוטנים הנותרים למחבת; להוסיף 1/3 כוס שאלוט טחון, עלי מרווה פרוסים, שום ו sauté 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
מוסיפים אספרגוס, מורל, מרק; מבשלים עד אספרגוס הוא רך, על 5 דקות. להחזיר צלעות עגל למחבת, לכסות, ומבשלים רק עד מחומם דרך נוזל מופחת מעט, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות עגלצלעות עגל
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פטריות מורלפטריות מורל
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
להעביר צלעות עגל, תערובת מורל-אספרגוס, ומיצי פאן לצלחות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות עגלצלעות עגל
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
18
מפזרים עירית קצוצה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1
פינו נואר בהיר יותר יהיה נהדר עם צלעות עגל. אנחנו אוהבים את טעמי ברי אדמתיים, כהה של Domaine Jean Grivot 2004 "Les Charmois" Nuits-St.-Georges ($47).
מרכיבים שתצטרך
צלעות עגלצלעות עגל
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום