צלעות עגל עם חמאת רוקפור
צלעות עגל עם חמאת רוקפור נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 445 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך בצל ירוק, צלעות עגל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו צלעות עגל עם חמאת רוזמרין, צלעות עגל עם חמאת רוזמרין, ו תפוחים בגריל עם חמאת רוקפור (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את החמאה ואת גבינת רוקפור בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה ומערבבים על מהירות בינונית עד חלקה.
מוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים עד בשילוב.
חותכים רצועה של נייר קלף 4 1/2 אינץ ' רחב ומניחים את התערובת על הקצה הקצר של הנייר.
רול לתוך יומן על 1 אינץ ' בקוטר, מתגלגל נייר קלף סביב תערובת החמאה. לְצַנֵן.
מפזרים את שני הצדדים של צלעות העגל בנדיבות עם מלח ופלפל. אפשר לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 עד 30 דקות. בינתיים, להכין גריל פחם עם גחלים חמים. כאשר הגחלים חמים, גריל את הצלעות במשך 6 עד 8 דקות בכל צד, עד כמעט מבושל דרך.
הסר מגש לכסות בנייר אלומיניום. אפשר לנוח במשך 15 דקות.
מגישים עם 1 או 2 פרוסות של חמאת רוקפור קרה על כל קוצץ.