צלעות עגל עם שרי Gastrique ופפרונטה קלויה
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. גשו לסופר וקנו את כל הקמח, קרם שרי, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו Sheryl Crow ' S שרי חומץ Gastrique, צלעות עגל צלויות עם ענבים, ו צלעות עגל צלויות עם ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים את כל החומרים בסיר גדול עד מופחת נדיב 2/3 כוס, על 30 דקות. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה. מגניב, כיסוי, וצינה.
מפזרים עגל בכל צד עם מלח גס, פלפל, 1/8 כפית allspice, 1/2 כפית טימין; אבק בנדיבות עם קמח.
חום 1 כף שומן עוף במחבת כבד nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 3 צלעות. לצרוב עד חום, 3 עד 4 דקות לכל צד.
העברה לסדין אפייה rimmed. חזור עם צלעות עגל שנותרו.
מניחים צלעות בתנור וצולים עד מבושל עד doneness הרצוי, על 5 דקות עבור בינוני נדיר (135°F).
מעביר צלעות לצלחות. מילואים תבנית אפייה.
בינתיים, מערבבים מרק תירס בקערה קטנה להתמוסס.
יוצקים את כל אבל 1 כף טפטוף ממחבת.
הוסף תערובת מרק, gastrique, וכל מיצים מ אפייה גיליון למחבת. מביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות משחימות. מרתיחים עד רוטב מתעבה עקביות הרצוי.
Spoon gastrique מעל כל קוצצים.
מגישים עם peperonata ונותר gastrique.
מנה זו צריכה יין אדום עם חומציות טובה. עמק הגפן 2008 פינו נואר הוא מהשורה הראשונה, והוא כשר. (California, $32).