צלעות עגל צלויות עם ויניגרט שום צעיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1246 קלוריות, 94 גר' של חלבון, ו 65 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חמאה, אורזו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. נסו צלעות עגל לומבטינה עם שום צלוי, צלעות עגל כפולות צלויות, ו צלעות עגל צלויות עם ענבים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שים את כל שיני השום ואת כל, בצלי שאלוט unpeeled על תבנית אפייה מעוטר.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
שאלות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
טפטוף קל עם שמן זית מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
4
אופים את השום במשך 15 דקות, או עד מתרכך; להעביר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
שום
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
אופים את שאלוט במשך 30 דקות, עד שהתרכך.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
תן את השום ואת שאלוט מגניב, ואז לקלף את שאלוט. הפעל את טמפרטורת התנור עד 42
מרכיבים שתצטרך
שאלות
שום
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
מחממים מחבת גריל ומשמנים אותה קלות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
8
שים את התירס על הגריל, לכסות באופן רופף עם נייר לבשל על חום גבוה בינוני, מפנה מדי פעם, עד חרוך קלות וחד במכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס
ציוד שתשתמש בו
גריל
רדיד אלומיניום
9
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן לחתוך את הגרעינים מן הקורים.
10
בסיר, מחממים 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
11
מוסיפים את השום פרוס shallots ומבשלים על חום מתון עד מרכך, 4 דקות. לגרד את שאלוט ושום לתוך בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
שום
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
12
מוסיף את marjoram וחומץ מחית. עם המכונה על, להוסיף 1/4 כוס שמן זית. מתבלים את הויניגרט במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ויניגרט
שמן זית
מרז ' ורם
חומץ
13
בסיר קטן של מים רותחים, לבשל את פול עד רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פול
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
14
ניקוז לקלף. במחבת גדולה, חום 1 כף שמן צמחי עד מנצנץ. מתבלים את צלעות העגל במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן צמחי
צלעות עגל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
15
להוסיף 2 של צלעות למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, על 3 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
16
מעבירים את הצלעות לתבנית אפייה משובצת וחוזרים עם 2 הצלעות הנותרות ונשארו 1 כף שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
17
אופים את הצלעות במשך כ -15 דקות, עד רק ורוד במרכז.
ציוד שתשתמש בו
תנור
18
בינתיים, בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים, לבשל את orzo עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מים
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
19
ניקוז, הזמנת 1/4 כוס מי הבישול. החזר את הסיר לתנור.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
כיריים
20
מוסיפים את החמאה ואת התירס החרוך ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מחומם דרך. מערבבים את האורזו ואת מי הבישול השמורים, ולאחר מכן מוסיפים את הפרמזן. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פרמזן
חמאה
מים
תירס
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
21
במחבת קטנה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
22
מוסיפים את השאלוט, שיני שום ופולי פאבה ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים על חום גבוה בינוני עד מחומם דרך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שיני שום שלמות
פול
שאלות
23
כף orzo על צלחות העליון עם צלעות עגל. כף שאלוט, שום favas לצד. כף ויניגרט סביב העגל ומגישים.