צלעות עגל צלויות עם ויניגרט שום צעיר
צלעות עגל צלויות עם ויניגרט שום צעיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1246 קלוריות, 94 גר' של חלבון, ו 65 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חמאה, אורזו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. נסו צלעות עגל לומבטינה עם שום צלוי, צלעות עגל כפולות צלויות, ו צלעות עגל צלויות עם ענבים (מתכונים דומים).
הוראות
שים את כל שיני השום ואת כל, בצלי שאלוט unpeeled על תבנית אפייה מעוטר.
טפטוף קל עם שמן זית מתבלים במלח ופלפל.
אופים את השום במשך 15 דקות, או עד מתרכך; להעביר לצלחת.
אופים את שאלוט במשך 30 דקות, עד שהתרכך.
תן את השום ואת שאלוט מגניב, ואז לקלף את שאלוט. הפעל את טמפרטורת התנור עד 42
מחממים מחבת גריל ומשמנים אותה קלות.
שים את התירס על הגריל, לכסות באופן רופף עם נייר לבשל על חום גבוה בינוני, מפנה מדי פעם, עד חרוך קלות וחד במכרז, על 20 דקות.
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן לחתוך את הגרעינים מן הקורים.
בסיר, מחממים 1 כף שמן זית.
מוסיפים את השום פרוס shallots ומבשלים על חום מתון עד מרכך, 4 דקות. לגרד את שאלוט ושום לתוך בלנדר.
מוסיף את marjoram וחומץ מחית. עם המכונה על, להוסיף 1/4 כוס שמן זית. מתבלים את הויניגרט במלח ופלפל.
בסיר קטן של מים רותחים, לבשל את פול עד רך, על 2 דקות.
ניקוז לקלף. במחבת גדולה, חום 1 כף שמן צמחי עד מנצנץ. מתבלים את צלעות העגל במלח ופלפל.
להוסיף 2 של צלעות למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, על 3 דקות לכל צד.
מעבירים את הצלעות לתבנית אפייה משובצת וחוזרים עם 2 הצלעות הנותרות ונשארו 1 כף שמן צמחי.
אופים את הצלעות במשך כ -15 דקות, עד רק ורוד במרכז.
בינתיים, בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים, לבשל את orzo עד אל דנטה.
ניקוז, הזמנת 1/4 כוס מי הבישול. החזר את הסיר לתנור.
מוסיפים את החמאה ואת התירס החרוך ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מחומם דרך. מערבבים את האורזו ואת מי הבישול השמורים, ולאחר מכן מוסיפים את הפרמזן. מתבלים במלח ופלפל.
במחבת קטנה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית.
מוסיפים את השאלוט, שיני שום ופולי פאבה ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים על חום גבוה בינוני עד מחומם דרך, על 1 דקה.
כף orzo על צלחות העליון עם צלעות עגל. כף שאלוט, שום favas לצד. כף ויניגרט סביב העגל ומגישים.