קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות32
מגזין

צלעות עוף מייפל

צלעות עוף מייפל
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן, ללא חלב וקטוגנית? צלעות עוף מייפל יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 1190 קלוריות, 72 גרם חלבון, ו 89 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סירופ מייפל, ירכי עוף, שיני שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ברוטב הסויה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פנה קוטה עם רוטב תות-וין סנטו כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 71%. ציון זה מוצק. נסו אדר עוף ' נ ' ריבים, צלעות עוף מייפל, ו המרכיב הסודי (סירופ מייפל): צלעות מייפל בייבי-גב עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את שמונה המרכיבים הראשונים. מחלקים 1-1 / 2 כוסות מרינדה בין שתי שקיות ניילון גדולות הניתנות לסגירה חוזרת; הוסף ספאריבס ועוף לשקיות נפרדות. אטמו שקיות והפכו למעיל; מכניסים למקרר למשך 8 שעות לפחות או למשך הלילה. מכסים ומקררים את המרינדה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חילוףצלעות חילוף
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מסננים וזורקים את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
3
מניחים צלעות ועוף, עם העור כלפי מעלה, בתבניות צלייה רדודות ומשומנות נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
אופים בחום של 350 שעות 1-1/2 עד 2 שעות או עד שהם רכים, צולים מדי פעם במרינדה שמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®