צלעות עם זיגוג אוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות עם זיגוג אוכמניות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 147 גר' של חלבון, 97 גרם של שומן, וסך הכל 1540 קלוריות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צלעות חזיר בשרניות, גבעולים מרווה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אוכמניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו צלעות פיתוי מתוק: צלעות חילוף מזוגגות תמרינד, צלעות ברביקיו מזוגגות, ו צלעות מייפל מזוגגות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-375 ומניחים מדפים בשלישים העליונים והתחתונים. בקערה, לשלב את אבקת השום, אבקת בצל, פלפל ו 1/2 כפות של מלח. הגדר את הצלעות על 2 גליונות אפייה rimmed ולשפשף עם התבלינים. מכסים בנייר כסף וצלוי במשך 1 שעה ו 30 דקות, עד מכרז, מיתוג המחבתות באמצע.
בינתיים, בסיר גדול, להמס את החמאה. לקשור את המרווה ואת זרעי קורנית יחד עם חוט מטבח.
מוסיפים את הבצל, שום ועשב צרור לסיר ומבשלים מעל חום מתון עד הבצל מתרכך, 8 דקות.
מוסיפים את החומץ ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את סירופ אוכמניות המושלם ורוטב חם ומבשלים על חום נמוך בינוני עד מופחת 1 1/2 כוסות, 10 דקות. תשליך את צרור העשבים.
מחממים את המטגן. עבודה עם גיליון אחד של צלעות בכל פעם, מברשת את החלק התחתון של כל מדף עם קצת זיגוג צלייה עד השחמה. הפוך את הצלעות וחזור על הצד השני.
מעבירים את תבנית האפייה למדף התחתון של התנור. חזור עם שאר הצלעות.
מעבירים את הצלעות למשטח עבודה וחותכים בין העצמות. תלש את הצלעות על מגש. להעביר את הזיגוג הנותר ליד השולחן.