קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

צלעות עם זיגוג אוכמניות

צלעות עם זיגוג אוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות עם זיגוג אוכמניות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 147 גר' של חלבון, 97 גרם של שומן, וסך הכל 1540 קלוריות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צלעות חזיר בשרניות, גבעולים מרווה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אוכמניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו צלעות פיתוי מתוק: צלעות חילוף מזוגגות תמרינד, צלעות ברביקיו מזוגגות, ו צלעות מייפל מזוגגות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-375 ומניחים מדפים בשלישים העליונים והתחתונים. בקערה, לשלב את אבקת השום, אבקת בצל, פלפל ו 1/2 כפות של מלח. הגדר את הצלעות על 2 גליונות אפייה rimmed ולשפשף עם התבלינים. מכסים בנייר כסף וצלוי במשך 1 שעה ו 30 דקות, עד מכרז, מיתוג המחבתות באמצע.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
(צינור גדול)(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
יוצקים את הנוזל במחבתות.
3
בינתיים, בסיר גדול, להמס את החמאה. לקשור את המרווה ואת זרעי קורנית יחד עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את הבצל, שום ועשב צרור לסיר ומבשלים מעל חום מתון עד הבצל מתרכך, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים את החומץ ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
6
מוסיפים את סירופ אוכמניות המושלם ורוטב חם ומבשלים על חום נמוך בינוני עד מופחת 1 1/2 כוסות, 10 דקות. תשליך את צרור העשבים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
7
מחממים את המטגן. עבודה עם גיליון אחד של צלעות בכל פעם, מברשת את החלק התחתון של כל מדף עם קצת זיגוג צלייה עד השחמה. הפוך את הצלעות וחזור על הצד השני.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
8
מעבירים את תבנית האפייה למדף התחתון של התנור. חזור עם שאר הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מעבירים את הצלעות למשטח עבודה וחותכים בין העצמות. תלש את הצלעות על מגש. להעביר את הזיגוג הנותר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי