קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

צלעות פצצת דובדבן

צלעות פצצת דובדבן
דובדבן פצצה צלעות נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 31 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 585 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מדיירה, עלה דפנה, צלעות ירך חזיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זרעי ענבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קינואה שזיפים כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה די טוב. נסו עוף פצצת דובדבן, פצצת הדובדבן של קייוז, ו פצצת דובדבן רוטב חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שקעו צלעות חזיר בסיר עם המלח למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
3
מוציאים ומייבשים בעזרת מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מחממים את התנור ל 200 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
5
מתבלים את הצלעות משני הצדדים במלח כשר ופלפל טרי סדוק. מסדרים את הצלעות על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור. צולים את הצלעות עד שמד חום לקריאה מיידית רושם 90 מעלות פרנהייט, כ -20 דקות. בינתיים, בזמן שהצלעות בתנור, בסיר בגודל בינוני, מוסיפים את הדובדבנים המשומרים, 3/4 מכוס מדיירה, גרידת התפוז, הג ' ינג ' ר, האגבה וקורט מלח. מביאים את התערובת לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לרתיחה חזקה ומצמצמים את הרוטב בחצי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
מדיירהמדיירה
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
6
לאחר שהצלעות הגיעו ל 90 מעלות פרנהייט, הוציאו אותן מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
7
מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה, מוסיפים את שמן זרעי הענבים ומחממים עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מוסיפים את הצלעות, נזהרים לא להצטופף, ומבשלים 4 דקות לכל צד. הם יהיו זהובים ויש להם קרום קשה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
9
העבירו אותם לפלטת הגשה ואוהל עם נייר אלומיניום כדי להתחמם. באותה מחבת בה התבשלו הצלעות, הוסיפו את 1/4 כוס המדיירה הנותרת וזללו את התבנית על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את רוטב הבלסמי והדובדבן ומצמצמים בחצי. מכבים את האש, מוסיפים את החמאה ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
מדיירהמדיירה
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
יוצקים את רוטב הדובדבנים על הצלעות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
11
בסיר גדול על אש גבוהה, מוסיפים את המים ואת שאר החומרים, למעט הקרח. מערבבים עד שהמלח מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
12
מסירים מהאש, מוסיפים את הקרח ומערבבים עד להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט

מרכיבים

791 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ אגבהסירופ אגבה1גבינת פרמזן מגוררתסירופ אגבהסירופ אגבה1גבינת פרמזן מגוררתשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר850פלפל האבנרודובדבנים טארטדובדבנים טארט1גבינת פרמזן מגוררתזנגביל טחוןזנגביל טחון2קרום: פירורי קרקר גרהםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרהתזה של ורמוטהתזה של ורמוט1אוראו ממולאים כפוליםמלח כשר, ועוד לתיבולמלח כשר, ועוד לתיבול2קרום: פירורי קרקר גרהםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמדיירה, מחולקמדיירה, מחולק1גבינת פרמזן מגוררתגרידה כתום מגורדגרידה כתום מגורד1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין4צלעות ירך חזיר, עצם-ב (כ 1 1/2-אינץ עבה)צלעות ירך חזיר, עצם-ב (כ 1 1/2-אינץ עבה)0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'2קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'