צלעות צ'אטני תפוחים
צלעות צ'אטני תפוחים יכול להיות רק התבלין שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך צימוקים זהובים, שמן canolan, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: צלעות החזיר של מקס ואלי זוסמן עם צ'אטני תפוחים, צלעות חזיר עם בלקברי-צ'אטני תפוחים, ו צלעות חזיר מבשלות לאט עם צ'אטני תפוחים.
הוראות
עבור chutney, בסיר גדול, לשלב את שמונה החומרים הראשונים; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, חשוף, 10-15 דקות או עד תפוחים רכים, ערבוב מדי פעם.
בינתיים, במחבת גדולה, שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
הוסף צלעות חזיר; לבשל 4-5 דקות בכל צד או עד מדחום קורא 145°.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.