צלעות צ'אטני תפוחים יכול להיות רק התבלין שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך צימוקים זהובים, שמן canolan, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: צלעות החזיר של מקס ואלי זוסמן עם צ'אטני תפוחים, צלעות חזיר עם בלקברי-צ'אטני תפוחים, ו צלעות חזיר מבשלות לאט עם צ'אטני תפוחים.
הוראות
1
עבור chutney, בסיר גדול, לשלב את שמונה החומרים הראשונים; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, חשוף, 10-15 דקות או עד תפוחים רכים, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בינתיים, במחבת גדולה, שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הוסף צלעות חזיר; לבשל 4-5 דקות בכל צד או עד מדחום קורא 145°.