צלעות צ'יפוטלה-מולסה משופשפות תבלינים
גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, אבקת צ'ילי פסילה, ג' ינג'ר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 66%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם צלעות צ'יפוטלה-מולסה משופשפות תבלינים, ספייס שפשף צלעות קצרות של ביזון אמריקאי בגריל עם רוטב מנגל צ'יפוטלה דבש כתום, ו קפה וצ'יפוטלה-קבב סטייק משופשף עם רוטב מחבת מולסה חסון.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
שלב את כל התבלינים בקערה. משפשפים צלעות משני הצדדים בתערובת תבלינים.
בסיר על אש בינונית-גבוהה, שלבו את רוטב הסויה, 2 כוסות מים והג ' ינג ' ר והביאו לרתיחה.
יוצקים את התערובת לתחתית תבנית צלייה ומניחים את הצלעות על רשת בתבנית.
מברישים ברוטב צ ' יפוטלה-מולסה.
מכניסים לתנור ואופים 1 1/4 עד 1 1/2 שעות, מתבשלים כל 15 דקות ברוטב.
מחממים את השמן על אש בינונית בסיר בינוני עם תחתית כבדה.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד לשקיפות, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את אבקות צ ' ילי ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות והמים, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 10 דקות.
מוסיפים את שאר החומרים, למעט חמאת הבוטנים, ומבשלים עוד 20 עד 30 דקות או עד שהם מסמיכים מעט, תוך ערבוב מדי פעם.
מעבירים את התערובת למעבד מזון עם חמאת הבוטנים והמחית לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
יוצקים לקערה ומניחים להתקרר בטמפרטורת החדר.