צלעות צלויות זה ... ללא גלוטן וללא לקטוז ומספק כ 7 מנות. מנה אחת מכילה 1438 קלוריות, 114 גרם חלבון ו 95 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילי, גרידת ליים, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-55 דקות. עם כפית ציון של 83% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו הצלעות הטובות ביותר אי פעם צלוי, צלעות צלויות, ו צלעות צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את שמן הירקות בסיר גדול מעל חום בינוני-נמוך, מטגנים את הבצלים ואת השום במשך 5 עד 7 דקות, עד הבצל הם שקופים אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיף את אבקת צ ' ילי, כמון טחון פתיתי פלפל אדום ולהמשיך לבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
אבקת צ ' ילי
כמון טחון
4
מוסיפים את ההתלהבות ואת הג ' ינג ' ר ומבשלים דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר
5
מוסיפים את החומץ, רסק עגבניות, דבש, חרדל, רוטב סויה ומיץ תפוזים ומבשלים שנחשפו בחום נמוך במשך 15 דקות, עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים
רסק עגבניות
רוטב סויה
חרדל
חומץ
דבש
6
להשרות את הצלעות ב 2/3 של רוטב ברביקיו במשך כמה שעות או לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
צלעות
7
הכן גריל עם שכבה אחת של גחלים חמות ולאחר מכן להוסיף עוד כמה גחלים 5 דקות לפני הבישול, אשר ישמור את האש הולכת יותר.
ציוד שתשתמש בו
גריל
8
מניחים את הצלעות על הגריל ומבשלים כ 25 עד 30 דקות, מפנה פעם או פעמיים לבשל באופן שווה משני הצדדים.