צלעות צלויות
צלעות צלויות זה ... ללא גלוטן וללא לקטוז ומספק כ 7 מנות. מנה אחת מכילה 1438 קלוריות, 114 גרם חלבון ו 95 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילי, גרידת ליים, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-55 דקות. עם כפית ציון של 83% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו הצלעות הטובות ביותר אי פעם צלוי, צלעות צלויות, ו צלעות צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את שמן הירקות בסיר גדול מעל חום בינוני-נמוך, מטגנים את הבצלים ואת השום במשך 5 עד 7 דקות, עד הבצל הם שקופים אבל לא השחמה.
מוסיף את אבקת צ ' ילי, כמון טחון פתיתי פלפל אדום ולהמשיך לבשל במשך 1 דקה.
מוסיפים את ההתלהבות ואת הג ' ינג ' ר ומבשלים דקה נוספת.
מוסיפים את החומץ, רסק עגבניות, דבש, חרדל, רוטב סויה ומיץ תפוזים ומבשלים שנחשפו בחום נמוך במשך 15 דקות, עד עבה.
להשרות את הצלעות ב 2/3 של רוטב ברביקיו במשך כמה שעות או לילה במקרר.
הכן גריל עם שכבה אחת של גחלים חמות ולאחר מכן להוסיף עוד כמה גחלים 5 דקות לפני הבישול, אשר ישמור את האש הולכת יותר.
מניחים את הצלעות על הגריל ומבשלים כ 25 עד 30 דקות, מפנה פעם או פעמיים לבשל באופן שווה משני הצדדים.
מברשת עם המרינדה לפי הצורך.
מגישים עם רוטב ברביקיו נוסף בצד.