צלעות מטוגנות עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1771 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 120 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך מלח, עלי מפרץ, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. מתכונים דומים: צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, צלעות צלויות, ו צלעות צלויות.
הוראות
1
מחממים שמן בסיר רוטב עמוק וכבד.מעיל צלעות קצרות היטב עם קמח לצרוב את כל הצדדים של הצלעות הקצרות עד חום כהה.
מוסיפים סלרי, גזר, בצל, שום, עלי דפנה ופלפל שחור לסיר רוטב.מבשלים את כל הירקות עד חום זהוב ומוסיפים צלעות קצרות בחזרה לסיר רוטב.Deglaze סיר רוטב עם יין אדום, רוטב סויה וסוכר.להפחית את הנוזל בחצי ולהוסיף מרק בשר או בשר עגל.בשר צמה על חום בינוני במשך כ 1-2 שעות עד מזלג מכרז.
הסר צלעות וירקות קצרים.להפחית את הנוזל עד שהוא מגיע רוטב כמו עקביות לשרת עם צלעות קצרות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עצם הודו וצוואר הודו
5
מגישים צלעות קצרות עם ירקות מטוגנים מעל שעורה בצל פנינה.בצל פנינה ושעורה.השתמש בסיר רוטב בגודל בינוני וכבד.ממיסים 2 כפות חמאה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינה
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שעורה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
6
הוסף כרישה, פטריות ובצל פנינה. מטוגנות עד נוצצות.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
7
מוסיפים את השעורה ואת מלאי הירקות.להנמיך את החום נמוך ומערבבים מדי פעם במשך כ 30 דקות.שעורה צריכה להיות כמעט מכרז. רוב הנוזל צריך להיספג לתוך השעורה.לשמור על חום נמוך ולהוסיף גבינת מסקרפונה, חמאה שנותרה, פלפל טחון ומלח לפי הטעם. זה יהיה לאגד את השעורה ולהפוך אותו creamier.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
שעורה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכית
8
מגישים באופן מיידי.קרע את עשבי התיבול הטריים האהובים עליך מעל החלק העליון של השעורה כמגע נוסף אם תרצה בכך.
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות Wild & Wilder המרלו Exhibitionist. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.