צלעות צלויות דרום-מערביות
צלעות צלויות בדרום-מערב דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 1063 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 90 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מיץ עגבניות, שום, צ'ילי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. נסו צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, צלעות צלויות, ו צלעות צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את הצלעות ואת הטפיחה יבש; לקצץ ולהשליך עודף שומן. בתבשיל 9 על 13 אינץ', מערבבים שום, רסק עגבניות, טקילה ומיץ עגבניות; הופכים צלעות ברוטב למעייל היטב. מכסה אטום וצינה לפחות 1 שעה; אם במרינדה עד 1 יום, להפוך צלעות על פני מספר פעמים.
לחשוף צלעות, להתהפך ברוטב, ומפזרים בצל וצ ' ילי. תבשיל חותם בחוזקה עם נייר כסף.
אופים בתנור 350 עד הבשר הוא רך מאוד כאשר פירסינג, 2 1/4 עד 2 1/2 שעות. דלגו וזרקו שומן; מתבלים בשר לפי הטעם במלח ופלפל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ריימונד R אוסף מרלו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Raymond Collection Merlot]()
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.