צלעות צלויות עם זיגוג משמש
צלעות צלויות תבלינים עם זיגוג משמש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 103 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 1020 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם שימורי משמש, כמון טחון, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב זרעי קימל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות קאראווי כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו אסייתי ספייס שפשף צלעות עם זיגוג שזיף-זנגביל, עוף צלוי עם זיגוג משמש, ו סלמון קלוי עם זיגוג משמש חריף (מתכונים דומים).
הוראות
במטחנת תבלינים, דופק את זרעי קימל לאבקה גסה.
מוסיפים את פימנט, כמון, אבקת שום, מלח ופלפל ודופק להתמזג.
להעביר 2 כפות של תערובת התבלינים לסיר קטן ומערבבים את שימורי משמש וחרדל.
באמצעות מגבת מטבח, לתפוס ולמשוך את הממברנה נייר מהחלק התחתון של כל מדף של צלעות.
מניחים את הצלעות זה לצד זה במחבת צלייה גדולה ולשפשף את שני הצדדים עם תערובת התבלינים הנותרים. מכסים בחוזקה בנייר כסף וצולים במשך 1/2 שעות, או עד שהבשר כמעט רך.
יוצקים את מיצי המחבת לתוך הסיר עם שימורי משמש. מכסים את הצלעות שוב וצולים במשך כ -30 דקות יותר, עד רך מאוד.
יוצקים כל מיצי פאן שנותרו לסיר.
מחממים את המטגן. מביאים את מיצי פאן ומשמשים לרתיחה ומבשלים על חום מתון עד מעובה מעט, כ -10 דקות.
סדר את מדפי הצלעות קעורה בצד למעלה; לצחצח אותם עם חצי זיגוג משמש, ומאפשר לו בריכה במרכז המדף. לצלות את הצלעות 10 סנטימטרים מהחום עד השחמה, כ -10 דקות. הפוך את המדפים, מברשת עם זיגוג משמש הנותרים מטגן עד קרמל, על 10 דקות.
מעבירים את המתלה ללוח חיתוך וחותכים לצלעות.