קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

צלעות צלויות עם טימין ומרסלה

צלעות צלויות עם טימין ומרסלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלוי צלעות עם טימין Marsalan. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 1492 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 126 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו מלח כשר, טימין, מרק בשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו צלעות ברוטב מרסלה-פטריות, צלוי צלעות בקר עם טימין Au Jus, ו קוקטייל טימין משובח (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור בשר בקר: לאפשר בשר לעמוד בטמפרטורת החדר לפני צלייה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
מערבבים יחד את הקורנית, מלח, פלפל ושום בקערה קטנה. הפוך 1 אינץ 'ארוך, 1/2 אינץ' חריצים עמוקים על כל הבשר באמצעות סכין קיצוץ. לשפשף את תערובת השום לתוך החריצים ועל שאר הבשר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים את הבשר, צד שומן למעלה, במחבת צלייה רדודה. צלי במשך 45 דקות. מכסים את הבשר בנייר כסף וממשיכים לצלות עד מדחום בשר מוכנס ישר לתוך מרכז רשם הבשר 145 מעלות F עבור בינוני-נדיר, 65 עד 75 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מניחים את הצלי על תבנית אפייה ואוהל עם נייר כסף. אפשר לנוח 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
שלב כל מיצים מן הבשר נח עם מרק, marsala, arrowroot ו טימין בסיר בינוני. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום ומבשלים עד עבה, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ArrowrootArrowroot
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
לטאטא את החמאה עד חלקה מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
יוצקים את הרוטב לקנקן הגשה. חותכים את הצלי לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומסדרים על מגש.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
4
מגישים את הרוטב לצד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו