קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

צלעות צלויות עם טימין ומרסלה

צלעות צלויות עם טימין ומרסלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלוי צלעות עם טימין Marsalan. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 1492 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 126 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו מלח כשר, טימין, מרק בשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו צלעות ברוטב מרסלה-פטריות, צלוי צלעות בקר עם טימין Au Jus, ו קוקטייל טימין משובח (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור בשר בקר: לאפשר בשר לעמוד בטמפרטורת החדר לפני צלייה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מערבבים יחד את הקורנית, מלח, פלפל ושום בקערה קטנה. הפוך 1 אינץ 'ארוך, 1/2 אינץ' חריצים עמוקים על כל הבשר באמצעות סכין קיצוץ. לשפשף את תערובת השום לתוך החריצים ועל שאר הבשר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מניחים את הבשר, צד שומן למעלה, במחבת צלייה רדודה. צלי במשך 45 דקות. מכסים את הבשר בנייר כסף וממשיכים לצלות עד מדחום בשר מוכנס ישר לתוך מרכז רשם הבשר 145 מעלות F עבור בינוני-נדיר, 65 עד 75 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
מניחים את הצלי על תבנית אפייה ואוהל עם נייר כסף. אפשר לנוח 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1
שלב כל מיצים מן הבשר נח עם מרק, marsala, arrowroot ו טימין בסיר בינוני. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום ומבשלים עד עבה, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ArrowrootArrowroot
1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
לטאטא את החמאה עד חלקה מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
יוצקים את הרוטב לקנקן הגשה. חותכים את הצלי לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומסדרים על מגש.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
מגישים את הרוטב לצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק