צלעות צלויות עם טימין ומרסלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלוי צלעות עם טימין Marsalan. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 1492 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 126 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו מלח כשר, טימין, מרק בשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו צלעות ברוטב מרסלה-פטריות, צלוי צלעות בקר עם טימין Au Jus, ו קוקטייל טימין משובח (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור בשר בקר: לאפשר בשר לעמוד בטמפרטורת החדר לפני צלייה, 30 דקות.
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 425 מעלות F.
מערבבים יחד את הקורנית, מלח, פלפל ושום בקערה קטנה. הפוך 1 אינץ 'ארוך, 1/2 אינץ' חריצים עמוקים על כל הבשר באמצעות סכין קיצוץ. לשפשף את תערובת השום לתוך החריצים ועל שאר הבשר.
מניחים את הבשר, צד שומן למעלה, במחבת צלייה רדודה. צלי במשך 45 דקות. מכסים את הבשר בנייר כסף וממשיכים לצלות עד מדחום בשר מוכנס ישר לתוך מרכז רשם הבשר 145 מעלות F עבור בינוני-נדיר, 65 עד 75 דקות.
מניחים את הצלי על תבנית אפייה ואוהל עם נייר כסף. אפשר לנוח 20 דקות.
שלב כל מיצים מן הבשר נח עם מרק, marsala, arrowroot ו טימין בסיר בינוני. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום ומבשלים עד עבה, 20 דקות.
לטאטא את החמאה עד חלקה מתבלים עם מלח ופלפל.
יוצקים את הרוטב לקנקן הגשה. חותכים את הצלי לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומסדרים על מגש.