קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות34
מגזין

צלעות צלויות קצרות

צלעות צלויות קצרות
צלעות צלויות קצרות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 82 גרם של שומן, וסך הכל 946 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא דבשה, אבקת צ'ילי, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: צלעות צלויות קצרות, צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, ו צלעות קצרות.

הוראות

1
לקצץ שומן מבשר צלעות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2
מפזרים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3
מניחים בתנור הולנדי ומכסים במים. מבשלים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
ניקוז.
5
בקערה קטנה, לשלב את המולסה, קטשופ, מיץ לימון, חרדל יבש, אבקת צ ' ילי ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אבקת חרדלאבקת חרדל
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מערבבים היטב.
7
מניחים את הבשר סחוט על מתלה broiler.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
מברשת תערובת דבשה על צלעות. צלייה על בינוני במשך 10 עד 15 דקות, מפנה ושופע ברוטב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מקור יין נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.