יין אדום צלעות צלויות הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1753 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 135 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, יין פורט, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-10 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. נסו צלעות קצרות מטוגנות ביין, צלעות צלויות של יין אדום, ו צלעות צלויות של יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתבלים את הצלעות הקצרות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2
מחממים את השמן בתנור הולנדי על חום גבוה. לצרוב צלעות, בקבוצות, מכל הצדדים עד להשחים היטב.
מוסיף כמה כוסות יין לתנור ההולנדי למחבת deglaze, מגרד את כל החלקים החומים שיש לי נדבק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים ומילואים.מחממים תנור ל 177° לנגב את המחבת ולהוסיף 5 כפות שמן בצל, כרישה, גזר, לפת, שורש סלרי, סלרי ושום. חום מעל חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף רסק עגבניות ומבשלים 5 דקות יותר.
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ריימונד R אוסף מרלו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.