קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

צלעות צמחוניות

צלעות צמחוניות
צלעות צמחוניות הן טבעוני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 761 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, בצל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו צמחוני מעושן Seitan צלעות ברביקיו, צלעות פיתוי מתוק: צלעות חילוף מזוגגות תמרינד, ו צלעות הגב של דן-אתה יכול לעשות צלעות טעימות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הגלוטן, השמרים, הפפריקה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים את המים בבת אחת במהירות לערבב עם כפית יציבה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
ייתכן שיהיה צורך במים נוספים כדי להרטיב את כל הגלוטן היבש. אל תדאג כי הכדור הוא מוצק למדי, זה אמור להיות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
יוצקים כל עודף מים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
5
אם אתה רוצה הצלעות שלך לעיסה, להשאיר את הכדור בדיוק כפי שהוא. אם אתה רוצה את זה קצת פחות לעיס, להסיר אותו מהקערה ללוש במשך 1 עד 2 דקות על משטח נקי. להחזיר אותו לקערה, מעיל עם חמאת בוטנים חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטנים מוקרמתחמאת בוטנים מוקרמת
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
הסר מהחום.
9
יוצקים את הבצל והשמן על כדור הגלוטן. לתקוע כמה פעמים עם צ ' ופסטיק, סכין או אפילו מזלג, המאפשר את השמן כדי לספוג את הכדור.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
בואו מגניב.
11
כאשר הכדור הוא רק חם מספיק כדי להיות לניהול, להשתמש בידיים שלך כדי לערבב את השמן ובצל. יהיה הרבה שמן שלא יתערבבו וחתיכות זעירות של גלוטן שלא יישארו מחוברים. זה בסדר. השמן בעיקר עוזר לגלוטן לספוג את התבלין. תערבבי כמה שאת יכולה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
12
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
לשבור חופנים בגודל טוב של בצק ולעצב אותם לרצועות על ידי משיכה ופיתול. אתה רוצה שהם יהיו על 4 אינץ 'ארוך ו 1/2 אינץ' עבה. אל תנסו לחתוך אותם, או לגלגל אותם החוצה, כי זה יגרום להם להתנהג יותר כמו לחם ולשנות את המרקם בהערכה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
14
מניחים את הרצועות על תבנית אפייה משומנת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
15
אופים במשך 40 דקות בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
הסר מהתנור ומעייל כל חתיכה בנדיבות עם רוטב ברביקיו. חזור לתנור לעוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®