קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

צלעות צמחוניות

צלעות צמחוניות
צלעות צמחוניות הן טבעוני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 761 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, בצל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו צמחוני מעושן Seitan צלעות ברביקיו, צלעות פיתוי מתוק: צלעות חילוף מזוגגות תמרינד, ו צלעות הגב של דן-אתה יכול לעשות צלעות טעימות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הגלוטן, השמרים, הפפריקה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
יוצקים את המים בבת אחת במהירות לערבב עם כפית יציבה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
ייתכן שיהיה צורך במים נוספים כדי להרטיב את כל הגלוטן היבש. אל תדאג כי הכדור הוא מוצק למדי, זה אמור להיות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
יוצקים כל עודף מים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
אם אתה רוצה הצלעות שלך לעיסה, להשאיר את הכדור בדיוק כפי שהוא. אם אתה רוצה את זה קצת פחות לעיס, להסיר אותו מהקערה ללוש במשך 1 עד 2 דקות על משטח נקי. להחזיר אותו לקערה, מעיל עם חמאת בוטנים חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטנים מוקרמתחמאת בוטנים מוקרמת
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
8
הסר מהחום.
9
יוצקים את הבצל והשמן על כדור הגלוטן. לתקוע כמה פעמים עם צ ' ופסטיק, סכין או אפילו מזלג, המאפשר את השמן כדי לספוג את הכדור.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
בואו מגניב.
11
כאשר הכדור הוא רק חם מספיק כדי להיות לניהול, להשתמש בידיים שלך כדי לערבב את השמן ובצל. יהיה הרבה שמן שלא יתערבבו וחתיכות זעירות של גלוטן שלא יישארו מחוברים. זה בסדר. השמן בעיקר עוזר לגלוטן לספוג את התבלין. תערבבי כמה שאת יכולה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
לשבור חופנים בגודל טוב של בצק ולעצב אותם לרצועות על ידי משיכה ופיתול. אתה רוצה שהם יהיו על 4 אינץ 'ארוך ו 1/2 אינץ' עבה. אל תנסו לחתוך אותם, או לגלגל אותם החוצה, כי זה יגרום להם להתנהג יותר כמו לחם ולשנות את המרקם בהערכה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
14
מניחים את הרצועות על תבנית אפייה משומנת.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
15
אופים במשך 40 דקות בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
16
הסר מהתנור ומעייל כל חתיכה בנדיבות עם רוטב ברביקיו. חזור לתנור לעוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)