צלעות צמחוניות
צלעות צמחוניות הן טבעוני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 761 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, בצל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו צמחוני מעושן Seitan צלעות ברביקיו, צלעות פיתוי מתוק: צלעות חילוף מזוגגות תמרינד, ו צלעות הגב של דן-אתה יכול לעשות צלעות טעימות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הגלוטן, השמרים, הפפריקה והמלח.
יוצקים את המים בבת אחת במהירות לערבב עם כפית יציבה.
ייתכן שיהיה צורך במים נוספים כדי להרטיב את כל הגלוטן היבש. אל תדאג כי הכדור הוא מוצק למדי, זה אמור להיות.
אם אתה רוצה הצלעות שלך לעיסה, להשאיר את הכדור בדיוק כפי שהוא. אם אתה רוצה את זה קצת פחות לעיס, להסיר אותו מהקערה ללוש במשך 1 עד 2 דקות על משטח נקי. להחזיר אותו לקערה, מעיל עם חמאת בוטנים חלקה. תניח בצד.
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים עד חום זהוב.
יוצקים את הבצל והשמן על כדור הגלוטן. לתקוע כמה פעמים עם צ ' ופסטיק, סכין או אפילו מזלג, המאפשר את השמן כדי לספוג את הכדור.
כאשר הכדור הוא רק חם מספיק כדי להיות לניהול, להשתמש בידיים שלך כדי לערבב את השמן ובצל. יהיה הרבה שמן שלא יתערבבו וחתיכות זעירות של גלוטן שלא יישארו מחוברים. זה בסדר. השמן בעיקר עוזר לגלוטן לספוג את התבלין. תערבבי כמה שאת יכולה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לשבור חופנים בגודל טוב של בצק ולעצב אותם לרצועות על ידי משיכה ופיתול. אתה רוצה שהם יהיו על 4 אינץ 'ארוך ו 1/2 אינץ' עבה. אל תנסו לחתוך אותם, או לגלגל אותם החוצה, כי זה יגרום להם להתנהג יותר כמו לחם ולשנות את המרקם בהערכה.
מניחים את הרצועות על תבנית אפייה משומנת.
אופים במשך 40 דקות בתנור שחומם מראש.
הסר מהתנור ומעייל כל חתיכה בנדיבות עם רוטב ברביקיו. חזור לתנור לעוד 10 דקות.