מתכון זה מספק 8 מנות. עם 207 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-21 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, מלח כשר, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קברנה-צלעות צלויות עם Gorgonzola Polentan וגרמולטה עשב מעורב, קברנה-צלעות בקר צלויות, ו קברנה צלע צלוי צלעות קצרות עם Chard שוויצרי Orecchiette (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים צלעות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(מקיט, היקורי או אלמון)
2
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מוסיפים 1 כפית שמן זית למחבת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הוסף 8 צלעות, ו מוקפץ במשך 6 דקות, הופך חום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
5
הסר צלעות. חזור על הנוהל עם הנותרים 1 כפית שמן 8 צלעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
דַק-
6
מוסיפים בצל ואת המרכיבים הבאים 5 (באמצעות רוזמרין) למחבת; לטגן 3 דקות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים יין למחבת, ומביאים לרתיחה, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות משחי. מבשלים 13 דקות או עד מופחת 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מוסיפים מרק למחבת, ומביאים לרתיחה. להחזיר צלעות למחבת. מכסים ואופים ב 350 במשך 1 1/2 שעות, הפיכת צלעות לאחר 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הסר צלעות מחבת, ומאמץ נוזל בישול דרך מסננת בסדר רשת מעל קערה. זרוק את המוצקים. שומן דל שומן; להשליך. החזר את נוזל הבישול למחבת.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מערבבים קמח 2 כפיות מים בקערה קטנה, ערבוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מוסיפים למחבת, ומביאים לרתיחה. מבשלים 11 דקות או עד מופחת על 1 כוס. מערבבים בחומץ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
כדי להכין גרמולטה, לשלב 1/3 כוס פטרוזיליה, 1/2 כפית קליפת לימון, ושום טחון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
1/4 כוס שומן חזיר
14
כדי להכין פולנטה, להביא 3 כוסות חלב, 1 כוס מים, 5/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל שחור לרתיחה מעל חום בינוני. מערבבים לאט 1 פולנטה כוס. מבשלים 5 דקות או עד עבה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בגבינה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
15
מניחים 1/2 כוס פולנטה בכל אחד 8 קערות רדודות, ומעל כל מנה עם 2 צלעות, 2 כפות רוטב, ועל 2 כפיות גרמולטה.
צלעות בקר קצרות ניתן לזווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו שני ויינס עמק קולומביה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 7 דולר לבקבוק.