קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות40
ציון בריאות12
מגזין

צלעות קלות מטוגנות ביין אדום

צלעות קלות מטוגנות ביין אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות קלות מטוגנות ביין אדום. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 601 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח, חמאה, רסק עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו צלעות צלויות של יין אדום, צלעות צלויות של יין אדום, ו צלעות צלויות של יין אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתוך תבשיל גדול, אמייל יצוק ברזל, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2
מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר, מכסים ומבשלים על אש בינונית עד שהתרככו מעט, כ -5 דקות. לחשוף ולבשל עד הירקות משחימים קלות, על 3 דקות יותר. מערבבים את רסק העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את הקמח ומבשלים 1 דקה, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
מוסיפים את היין ואת מלאי העגל ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עגלציר עגל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה עד מנצנץ. מתבלים את הצלעות במלח ופלפל, מוסיפים אותם למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני, מסתובבים, עד שהם משחימים היטב, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להעביר את הצלעות הקצרות לתבשיל. מכסים חלקית ומבשלים על חום נמוך בינוני עד רך מאוד, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
7
להעביר את הצלעות לצלחת ולהסיר את העצמות. מסננים את הרוטב לתוך כוס מדידה חסינת חום לרפרף את השומן. להחזיר את הרוטב לתבשיל לרתיחה עד מופחת 2 כוסות, 10 דקות. להחזיר את הבשר לרוטב ומבשלים על אש נמוכה עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
8
מגישים את הצלעות עם אטריות ביצים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו אספסוף. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
מרלו אספסוף
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.