צלעות קצרות Provençale עם קרם Fraîche פירה תפוחי אדמה
זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם גזר, גבעול סלרי, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות קצרות Provençale עם קרם Fraîche פירה תפוחי אדמה, פירה תפוחי אדמה אדומים עם קרם Fraîche, ו קרם פרש ופירה צ'ייב פירה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חום 2 כפות שמן בסיר ovenproof גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מפזרים צלעות עם מלח ופלפל. עבודה בקבוצות, להוסיף צלעות לסיר וחום היטב, פונה לעתים קרובות, על 8 דקות לכל אצווה. באמצעות מלקחיים, להעביר צלעות לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
מוסיפים יין ומרק 2 כוסות; מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, מגרדים חתיכות משחי.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים עגבניות עם מיצים ועלי דפנה. להחזיר צלעות וכל מיצים שנצברו סיר. במידת הצורך, להוסיף מספיק מים לסיר בקושי לכסות צלעות. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טיפים עגולים לפינה #4
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
9
מכסים את הסיר בחוזקה ומעבירים לתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזיר
10
אופים עד צלעות הם מאוד רך, ערבוב מדי פעם, על 2 שעות 15 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. להתקרר מעט, ואז לקרר חשוף עד קר. לכסות ולשמור בקירור. תביא לרתיחה לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מוסיפים 1/2 מרק כוס הנותרים, גזר תינוק קלופים, וזיתים Niçois לסיר; לחץ על גזר בעדינות לצלול. מכסים, חוזרים לתנור וממשיכים לבשל ב 177° עד שהגזר רך, כ 15 דקות. להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
גב שומן חזיר
גב שומן חזיר
בלילת לחם תירס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזיר
12
מעבירים צלעות קצרות וגזר לצלחת. אוהל עם נייר כסף כדי להתחמם. במידת הצורך, להרתיח רוטב לעבות מעט. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
גב שומן חזיר
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
13
יוצקים רוטב על צלעות קצרות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עצם הודו וצוואר הודו
14
מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
15
מגישים עם פירה קרם Fraîche
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
16
* תערובת עשב מיובש זמין בחנויות מזון מיוחדות בסעיף התבלינים של כמה שווקים. תערובת של טימין מיובש, בזיליקום, מלוח, זרעי שומר ניתן להחליף.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופנים
1 שקית תרד טרי שטוף מראש
1 בצל אדום, קוביות קטנות
17
** זיתים שחורים נרפאו במי מלח קטנים; זמין בשווקים איטלקיים, חנויות מזון מיוחדות, וכמה סופרמרקטים.
צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. The Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder נאפה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.