צלעות קצרות בישול איטי עם תבלינים קולומביאנים
מתכונים דומים: צלעות קצרות בישול איטי, Slow-Cooker BBQ צלעות קצרות, ו צלעות קצרות בישול איטי.
הוראות
מתבלים את הצלעות מכל הצדדים במלח ופלפל.
מניחים שמן צמחי ואת הצלעות במחבת, פונה פעם אחת, עד השחמה, על 3 דקות לכל צד.
להעביר את הצלעות לבישול איטי.מערבבים את הבצל, הבצל, הפלפלים, העגבניות, השום, כמון, אכיוטה, פאנלה או סוכר חום, וכוסברה עם המים עד שאתה מקבל מחית חלקה.
יוצקים עגבניות ורוטב בצל ובירה על הצלעות.
מוסיפים את הגזרים ותפוחי האדמה. מכסים ומבשלים עד שהבשר נפרד מהעצמות והירקות רכים, 5 עד 6 שעות על גבוה או 7 עד 8 שעות על נמוך.כפית את השומן מהרוטב.
מעבירים את הצלעות והרוטב לצלחת הגשה ומגישים מיד על אורז לבן.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות המרלו של המנהל. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
![מרלו מנהל]()
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.