קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות61
מגזין

צלעות קצרות ונזיד ירקות

צלעות קצרות ונזיד ירקות
צלעות קצרות ונזיד ירקות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 96 גרם של שומן, וסך הכל 1136 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה מושלם עבור סתיו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, רוטב סויה, שמן שומשום אסייתי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. נסו צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, תבשיל צלעות קצר, ו תבשיל בשר בקר עם שיכר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים צלעות קצרות עם מים קרים להשרות, מקורר, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
מסננים צלעות ולהעביר לסיר כבד 8-10 ליטר עם מים קרים (8 כוסות). צלעות מבושלות, מכוסה חלקית, ברפרוף כל קצף, 2 שעות. צלעות צונן בנוזל (מכוסה פעם מגניב) עד שומן מתמצק, על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
בינתיים, להשרות פטריות במים חמים (4 כוסות), מפנה מדי פעם, עד מתרכך, על 1 שעה. לסחוט עודף נוזלים מן פטריות ושמורה 2 כוסות השריית נוזל; לחתוך ולהשליך גבעולי פטריות, ואז חצי כובעים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
להשליך שומן מצלעות ולחזור רתיחה. לקלף תפוחי אדמה לחתוך לחתיכות 1 אינץ', ולאחר מכן להוסיף לצנון, גזר, שום, תאריכים (אם משתמשים), רוטב סויה, רוטב דגים, מולסה, רסק פלפל אדום, פטריות, שמורות פטריות השריית נוזל, ומים (אם יש צורך) כדי בקושי לכסות בשר וירקות עם נוזל. מבשלים, מכוסה חלקית, ערבוב מדי פעם, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
תאריכיםתאריכים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5
מערבבים בצל בצל בצל בצל ירוק ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד הבשר הוא רך מאוד וירקות רכים, 15 עד 20 דקות. לרפרף כל שומן, ולאחר מכן מערבבים בשמן שומשום. מערבבים לפני ההגשה ומגישים דבק פלפל אדום נוסף בצד.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1
* צלעות ספוגות ומבושלות (ללא ירקות) ניתן להתקרר עד 1 יום.* תבשיל משפר בטעם אם עשה 1 יום (ועד 3 ימים) קדימה ומקורר (מכוסה פעם מגניב).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות Maddalena מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.