צלעות קצרות ונזיד ירקות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 96 גרם של שומן, וסך הכל 1136 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה מושלם עבור סתיו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, רוטב סויה, שמן שומשום אסייתי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. נסו צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, תבשיל צלעות קצר, ו תבשיל בשר בקר עם שיכר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מכסים צלעות קצרות עם מים קרים להשרות, מקורר, לפחות 2 שעות.
מסננים צלעות ולהעביר לסיר כבד 8-10 ליטר עם מים קרים (8 כוסות). צלעות מבושלות, מכוסה חלקית, ברפרוף כל קצף, 2 שעות. צלעות צונן בנוזל (מכוסה פעם מגניב) עד שומן מתמצק, על 4 שעות.
בינתיים, להשרות פטריות במים חמים (4 כוסות), מפנה מדי פעם, עד מתרכך, על 1 שעה. לסחוט עודף נוזלים מן פטריות ושמורה 2 כוסות השריית נוזל; לחתוך ולהשליך גבעולי פטריות, ואז חצי כובעים.
להשליך שומן מצלעות ולחזור רתיחה. לקלף תפוחי אדמה לחתוך לחתיכות 1 אינץ', ולאחר מכן להוסיף לצנון, גזר, שום, תאריכים (אם משתמשים), רוטב סויה, רוטב דגים, מולסה, רסק פלפל אדום, פטריות, שמורות פטריות השריית נוזל, ומים (אם יש צורך) כדי בקושי לכסות בשר וירקות עם נוזל. מבשלים, מכוסה חלקית, ערבוב מדי פעם, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
4 כוסות קמח חיטה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
מערבבים בצל בצל בצל בצל ירוק ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד הבשר הוא רך מאוד וירקות רכים, 15 עד 20 דקות. לרפרף כל שומן, ולאחר מכן מערבבים בשמן שומשום. מערבבים לפני ההגשה ומגישים דבק פלפל אדום נוסף בצד.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כוס חזה הודו מבושל מגורר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות Maddalena מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.