קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

צלעות קצרות חמוצות ומתוקות

צלעות קצרות חמוצות ומתוקות
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? צלעות קצרות וחמוצות יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 81 גרם של שומן, וסך הכל 1040 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר, פפריקה, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: Crockpot מתוק חמוץ צלעות רימון קצר עם פולנטה שמנת, צלעות בקר מטוגנות עם גריסים חזרת גביני ורוטב פורטר חמוץ מתוק, ו צלעות קצרות מתובלות ומתוקות.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מתבלים את הצלעות הקצרות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי או בסיר עמיד מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מוסיף את הצלעות הקצרות וחום מכל הצדדים, על 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
4
להעביר את הבשר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
מוסיפים את הבצל, שום, גבעולי סלרי קצוצים ופפריקה לסיר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל להתרכך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד שהוא מתחיל חום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
7
מוסיפים 6 כוסות מים 2 כפיות מלח ומערבבים, מגרד את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר. להחזיר את הבשר לסיר ולהביא לרתיחה. מכסים, מעבירים לתנור ומבשלים 1 שעה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
בינתיים, מחית את chard קצוץ, מיץ לימון, בצל ירוק, עלי סלרי, 1 1/2 כוסות מים 1 כפית מלח בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
Chard שוויצריChard שוויצרי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
הסר את הסיר מהתנור; מערבבים את מחית chard, סלק, גזר, תפוחי אדמה מתוקים וסוכר. להחזיר את הסיר לתנור ומבשלים, חשופים, עד הבשר והירקות רכים אבל להחזיק את הצורה שלהם, 1 שעה, 30 דקות עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
Chard שוויצריChard שוויצרי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
הסר את העצמות מן הצלעות הקצרות; לרפרף את השומן מהרוטב. מתבלים במלח ופלפל. מצקת את הבשר, הירקות והרוטב לקערות רדודות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
11
צילום: אנה ויליאמס

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.