צלעות קצרות מתובלות
זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בערך 6 שעות ו -25 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לך קינמון טחון, חומץ תפוחים, עמילן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 73%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צלעות קצרות לא כל כך קצרות עם תבשיל הומיני מפנייה חדשה בדרום, צלעות בקר ברביקיו אסיאתיות עם צ'יפס מתובל, ו צלעות קצרות.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את תשעת המרכיבים הראשונים; מניחים בצד.
חותכים צלעות לחתיכות בגודל הגשה; מניחים על תבנית פטם.
מפזרים פלפל. לצלות 4-6 אינץ'. מהאש למשך 3-5 דקות מכל צד או עד להשחמה; מסננים על מגבות נייר.
מניחים צלעות ב -5 קו-טי. סיר איטי; למעלה עם תערובת מיץ עגבניות. מכסים ומבשלים על נמוך 6-7 שעות או עד שהבשר רך.
בקערה קטנה שלבו עמילן תירס ומים קרים עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים 1 כוס נוזל בישול לסיר קטן; הסר שומן. מביאים לרתיחה; מערבבים פנימה תערובת עמילן תירס. מחזירים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לצלעות קצרות בקר. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. הפינו נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סטולץ אורגני פינו נואר
פינו זה מראה היטב עם צבע עשיר עמוק שלה ניחוח פרחוני עבור קולומביה אורגני ערוץ פינו נואר. הכל בסדר שהיין הזה יקבל בברכה שנים של יישון או שישתה במקום.