קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

צלעות קצרות סיניות

צלעות קצרות סיניות
המתכון צלעות קצרות סינית מוכן בסביבות 6 שעות ו -30 דקות וזה בהחלט מדהים חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל סיני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 51 גר' של חלבון, 127 גרם של שומן, וסך הכל 1394 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לכם קצר, בצל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. נסו צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, צלעות קצרות, ו BBQ צלעות קצרות (מתכונים דומים).

הוראות

1
צלעות העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף חצי צלעות. לבשל, פונה לעתים קרובות, עד השחמה מכל הצדדים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
העברה לבישול איטי. חזור עם שאר הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
מוסיפים בצל, זנגביל ושום למחבת. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב, עד בצל הוא מעט מתרכך, 3 עד 5 דקות. מערבבים בקמח ומבשלים 2 דקות. (
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
התערובת תהיה יבשה מאוד.)
6
מוסיפים רוטב סויה ומרק. להגביר את החום גבוה ולהביא לרתיחה, ערבוב להרים חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
7
יוצקים מעל צלעות ומבשלים על נמוך במשך 6 עד 8 שעות או על גבוה במשך 4 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
8
מעבירים צלעות למגש ומכסים כדי להתחמם. מסננים בישול נוזלי לסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים עד הנוזל התעבה מעט, 10 עד 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל. רוטב מצקת על צלעות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
מצקתמצקת
9
מגישים חם עם ירקות ואורז לבן מאודה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבן מבושלאורז לבן מבושל
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.