צלעות קצרות של תנור המנגל הדבש של סאני
המתכון ניתן להכין צלעות קצרות בתנור המנגל הדבש של סאני בערך 5 שעות ו 5 דקות. למנה העיקרית הזו יש 682 קלוריות, 64 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, פליאוליתית, מתכון ראשוני משרת 6 . 447 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת פפריקה, אבקת בצל, אורגנו ודבש. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 96%, שהוא מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון צלעות קצרות של תנור המנגל הדבש של סאני, ספייס שפשף בגריל אמריקאי ביזון קצר צלעות עם כתום דבש צ'יפוטלה מנגל רוטב, ו מנגל צלעות קצרות.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
בקערה קטנה שלבו את הפפריקה, אבקת הבצל, 4 כפיות מלח, אורגנו, אבקת שום, כמון, פלפל קאיין וכמה טחינה של פלפל שחור. לשפשף את התערובת על כל הצלעות ולאפשר לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 1 עד 2 שעות לכל היותר.
מניחים את הצלעות היטב בתבנית תנור כשהצד השמן של כל צלע כלפי מעלה. מכסים היטב בנייר אלומיניום ואל תפחדו להעלות את המנה עם מנה כבדה נוספת כדי להבטיח את האיטום! מבשלים בתנור במשך 2 1/2 שעות, בשלב זה הבשר צריך ליפול מן העצמות.
מוציאים את הצלעות מהתנור ומעלים את הטמפרטורה ל 425 מעלות צלזיוס.
בעזרת זוג מלקחיים, הפוך והזיז מעט את הבקר.
מזלפים את הדבש באופן שווה על החלק העליון של כל צלע.
מכניסים את הצלעות חזרה לתנור, הפעם משאירים אותה ללא כיסוי ומבשלים עוד 10 עד 15 דקות.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בקר. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פינו נואר חסר מעצורים של סוס בר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
![סוס פרא פינו נואר בלתי מרוסן]()
סוס פרא פינו נואר בלתי מרוסן
לפינו נואר הבלתי מרוסן הזה יש ניחוחות נדיבים של דובדבנים, אוכמניות ווניל עםתווים מלוחים עדינים. הוא בעל גוף מלא עם טעמי פירות בשלים וטאנינים גמישים, מה שהופך אותו להתאמה טובה לצלעות קצרות של בשר בקר מבושל, פטריות פורטובלו בגריל או חלצי חזיר צלוי עם זיגוג בלסמי פטל. זה טעים עכשיו, צריך להתבגר נחמדבמשך חמש השנים הבאות.